Hvordan at vide, hvis du har tvillinger

09/20/2011 by admin

Hvordan at vide, hvis du har tvillinger

At finde ud, du er gravid kan være spændende og overvældende nok, men nogle vordende mødre får en dobbelt-dosis, når de finder ud af de er gravid med tvillinger. Der er kun én måde at være sikker på, at tvillinger er på vej, men der er et par tidlige tegn at mommies-til-være kan holde øje med. Selv om de ikke idiotsikker, har mange mødre af multipla oplevet disse symptomer før og efter at have bekræftet deres tvilling graviditet.

Instruktioner

• Graviditet hormonet hCG er et af de tidligste tegn på graviditet. Målbare omkring ti dage efter undfangelsen, hCG---Human chorion gonadotropin---stiger hurtigt, fordobling næsten hver dag for de første to uger. HCG niveau stiger mere end det dobbelte eller fortsætter med at fordoble efter et par uger kan være et tegn på en flere graviditet. HCG niveauer er målbare gennem enkle blodprøver.

Højere niveauer af hCG kan også betyde flere anfald eller mere voldsomme anfald af morgenkvalme. Hvis du ikke kan få en blodprøve, men du morgen sygdom er værre end tidligere graviditeter, kan du være lastet med multipla.

• Hurtig vægtstigning i første trimester er også knyttet til flere fødsler. Hvis du vejer væsentligt mere end gennemsnittet for din graviditet dato, kunne det være et tegn på tvillinger. Da vægtøgning i de to første trimester er det vigtigste for en sund baby, ikke forsøge at bremse det ned, hvis du er over gennemsnittet, medmindre anbefalet af din læge. Tvillinger skal ekstra vækst ryk.

• Højere end normale AFP eller alfa fetoprotein niveauer har været forbundet med twin graviditeter. AFP er en vækst hormon udgivet af barnet, men det kan detekteres i moderens blod. AFP test er normalt gives omkring 16 til 18 uger og opdage næsten halvdelen af alle twin graviditeter. Hvis din læge registrerer høj AFP niveauer, er der en god chance for du har tvillinger.

• Fundal højde, en måling fra toppen af din skambenet til toppen af din livmoder, er generelt forbundet med gestationsalder. Hvis din fundal højde er konsekvent store for din baby gestationsalder, er der en god chance for du bærer tvillinger. Generelt, læger vil bestille en ultralydsscanning ved det første tegn på betydelige fundal højdeforskel at teste for flere graviditet.

• Den indre, sikker-brand måde at bekræfte du er gonna være en mor til to er en ultralydsscanning. Mange af de tegn, der er anført ovenfor kan bede din læge til at fuldføre en ultralyd eller du kan bare være forfaldne til en rutine, en. Uanset hvad, en ultralyd ofte afslører to tegn, du har tvillinger: den tydelig lyd af to fostrets hjerteslag og billedet af to voksende babyer.

Twin embryoner har været opdaget så tidligt som i fem uger, med de fleste at blive opdaget af ultralyd på 10 uger eller tidligere. Faktiske twin hjerteslag opdages senere, omkring 12 uger. Uanset hvad, når ultralyd er udført og bekræftet, sin officielle---du har tvillinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com