Hvordan man kan tage medicin efter en Lap-Band

09/20/2011 by admin

At have en Lap-Band sætte kan hjælpe dig med at tabe sig, men det styrker også livsstilsændringer. Mængden af mad og drikke, der kan forbruges er drastisk begrænset efter operationen. Lap Band Kirurgi påvirker også måde i hvilken medicin skal bruges--visse piller ikke kan sluges, og udvidet-release medicin, såsom Metformin, kan ikke længere være passende, da de vil gå ud af systemet hurtigt. Piller skal være knust eller erstattet af medicin i flydende eller injicerbare former.

Instruktioner

• Diskutere din medicin med din læge. Visse medikamenter kan muligvis ikke skal tygges eller knuses og din læge kan være i stand til at ordinere en alternativ form for medicin, der vil være acceptabel.

• Crush medikamenter, der kommer i pilleform til pulver før indtagelse. Dette forhindrer pillerne fra at sidde fast. Pulveriseret medicin kan tages som de er eller opløst og derefter anvendes. Ikke alle medikamenter er sikkert at blive brugt, når knust, så Ryd din medicin med en læge først.

• Tage medicin kapsler som normalt. En kapsel er defineret som en medicin, der har en ydre skal, der kan trækkes fra hinanden til at frigive en pulveriseret eller granuleret stof. Da den ydre kapsel opløser for at frigive medicinen, vil kapslen ikke volde problemer.

• Skift til en flydende form for medicin. Flydende medicin kan tages som anvist med ingen ændring.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com