Om Acne kirurgi behandling

09/22/2011 by admin

American Academy of Dermatology hedder det, at acne opstår, når pustler udvikle sig på huden på grund af tilstoppede porer og betændelse. Selv om acne vises primært på ansigt og hals, kan det vise sig på andre dele af kroppen, såsom ryg, skulder og bryst. De fleste acne tilfælde ske i løbet af teenage årene, men hormonelle forandringer føre til voksen acne i mange mennesker. Når at-home eller receptpligtig medicin behandlinger ikke klare acne, bruge dermatologer forskellige acne kirurgi behandlinger til behandling af acne ar.

Kryokirurgi kirurgi

Efter hurtig Acne afhjælpe er cryosurgery en minimalt invasiv acne kirurgi behandling, der reducerer hudskader forårsaget af acne. Læger gælder flydende nitrogen til huden til at ødelægge væv påvirket af acne ar. Denne kirurgiske procedure eliminerer acne læsioner og fremmer sund hud produktion. Patienter inddrive fra denne procedure i ca to uger.

Laserkirurgi

American Academy of Dermatology rapporterer, at laserkirurgi er en fælles acne kirurgi behandling for ar og læsioner. Typen laserkirurgi anvendes ved en hudlæge bestemmes af sværhedsgraden af acne ar. Laseren bruger forskellige bølgelængder at glatte arvæv og reducere rødme forårsaget af betændelse og infektion. Mindre ar kan fjernes i én behandling. Svære tilfælde af acne ardannelse kan kræve flere behandlinger for at opnå varige resultater.

Kemiske kirurgi

Det amerikanske samfund af plastikkirurger rapporterer, at kemiske kirurgi, eller som det kaldes almindeligvis kemisk peeling er en acne kirurgi med gendanner overfladen af huden ved at fjerne døde hudceller. Dermatologer bruge kemiske løsninger til at fjerne døde hudceller, tillader for fremkomsten af nye hud. Ud over at fjerne acne ar, nedsætter en kemisk peeling udviklingen af nye acne.

Excision kirurgi

Excision, en acne kirurgisk behandling, ekstrakter og afløb svær acne cyster. Dermatologer bruger skarpe instrumenter til at skære nedenunder acne ar og dybest set trække ud arvæv, der forårsager læsioner. Dermatologer Luk snittet med suturer, der er fjernet efter syv dage. Denne procedure anvendes til mennesker med svær ardannelse og omfattende hudskader.

Hudtransplantation

Hudtransplantation er en acne kirurgi behandling anvendes til mennesker med svær akne forårsaget af betændelse og bakterier oprustning under overfladen af huden, især i sinus-tarmkanalen. Denne procedure, som er meget invasiv, er en sidste udvej til behandling af acne. Dermatologer tage sund hud fra andre dele af kroppen til at placere på områder, der berøres af acne ardannelse. Det tager uger til denne smertefulde acne kirurgi at helbrede, og folk kan ikke udføre daglige opgaver, indtil de er helt helet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com