Alkaloider kræftbehandling

09/22/2011 by admin

Vinca alkaloider er lægemidler stammer fra Madagaskar periwinkle anlæg. Der er fire vinca alkaloider bruges til at bekæmpe kræft. Hver anvendes til visse former for kræft, og har sit eget sæt af bivirkninger.

Sådan fungerer det

Vinca alkaloider administreres intravenøst ind i kroppen, hvor leveren metabolizes og udskiller dem. De standse mitosen i kræftceller, som fører til død af disse celler.

Vinblastine

Vinblastine bruges i tilfælde af brystkræft, testikelkræft og lymfomer. Bivirkninger omfatter kvalme, opkastning, hævelse af underben, og hårtab.

Vincristin

Vincristin anvendes til behandling af leukæmi og lymfomer neuroblastoma. Det kan forårsage sænkes blodlegemer, svaghed, nervesystem problemer eller dobbeltsyn.

Vindesine

Vindesine bruges til at behandle lungekræft, leukæmi, brystkræft og tyktarmskræft. Det kan forårsage hårtab, kvalme, forstoppelse, eller et fald i blodplader.

Vinorelbin

Vinorelbene har været anvendt til behandling af testikelkræft, brystkræft, kræft i æggestokkene og lungekræft. Bivirkninger kan omfatte åndenød, hårtab eller forstoppelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com