Alternativer til kemo- og strålebehandling

07/10/2011 by admin

Ifølge American Cancer Society forårsager kræft en i hver fire dødsfald i USA. Det er vigtigt, at patienterne at være dygtige og i stand til selv at vælge hvordan de ønsker at nærme sig deres behandlingsplaner. Mange alternativer til traditionelle kemo- og strålebehandling er tilgængelige for kræftpatienter til at hjælpe dem med at føle sig bedre tilpas med deres situationer.

Alternative behandlinger

Alternativ behandling praksis omfatter akupunktur, yoga, naturlægemidler, kosttilskud, hypnose, meditation, guidede billedsprog, kinesiske energi terapi, ayurvedisk harmoni terapi og homøopati. Frem for at gøre en patient vælger mellem konventionel vestlig medicin og alternative lægepraksis, tilbyder nogle læger en komfortabel hybrid. Dette indebærer "supplerende" medicinske behandlinger af kosttilskud og energi procedurer ud over konventionel behandling, ifølge en artikel i "US nyheder og World Report" med titlen "Kræft og komplementær og alternativ medicin (CAM)."

Duke University medical eksperter nævner en forholdsvis ny tilgang kaldes Integrativ medicin, der omfatter alle behandlinger og medicinske discipliner--konventionelle, alternativ og forebyggende--helt helbrede en persons sind, krop, ånd og Fællesskabet. Dog skal en patient udøve god dømmekraft, når du vælger en hybrid behandling, fordi nogle naturlægemidler eller antioxidant kosttilskud kan faktisk forstyrre effektiviteten af traditionelle kemo- og strålebehandling. Det er vigtigt for patienter at konsultere med deres læge før du går videre med alternative eller Integrativ behandlinger.

Forebyggende urtemedicin

Jenna L. Sturgeon, forfatter til "Effekten af grøn te i den forebyggelse af kræft," siger grøn te reducerer kræftknude. Grøn te anticarcinogenic egenskaber kan bremse udviklingen af prostatakræft og skrumpe leukæmiceller, men dens langsigtede effektivitet er fortsat ukendt. Japansk medicinske svampe som maitake og meshima kan også undertrykke den skadelige opførsel af kræft celler i brystet, ifølge en artikel i "Townsend Brevet." Desuden har en traditionel anti-inflammatorisk behandling inddrage Ashwagandha--- eller "Indian Ginseng"--blade været effektive til at normalisere fysiologiske funktioner hos kræftpatienter.

Tilstanden af sundhed-pleje alternativer

En bevægelse i retning af accept af alternative behandlinger er opstået i de seneste år; stater som Colorado, Georgien og New York har vedtaget en politik, der giver mulighed for læger at praktisere alternative medicin i deres respektive stater uden frygt for at have deres licenser tilbagekaldt. For at finde licenseret udøvere af alternative medicine, er University of Pittsburgh websiden for alternativ medicin (-pitt.edu/~cbw/gov.html) et godt sted at starte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com