Alternativ til Propecia

01/06/2012 by admin

Alternativ til Propecia

Propecia er et brand-navn recept formulering af drub finasterid, der bruges til at behandle mandlige-mønster skaldethed. Denne gang pr. dag medicin, tages i pilleform, har vist positive resultater i at reducere antallet af hårtab hos mænd, og i nogle tilfælde fornybare hår. Virkningerne af Propecia kan tage flere måneder at blive indlysende. Bivirkninger, såsom reduceret libido, har forårsaget nogle mænd, der lider af mandlige-mønster skaldethed at kigge efter alternativer.

Høring

Konsultere din læge, hvis du bemærker en pludselige tab af hår eller hvis dit hår begynder at komme i pletter. Pludselig hårtab kan være tegn på en mere alvorlig underliggende medicinsk tilstand. Hvis det fastslås, at dit hårtab skyldes androgenetic alopeci, eller mandlige-mønster skaldethed, vil din læge være i stand til at diskutere relevante behandlinger. Skaldethed i øjeblikket ikke kan helbredes, men der er behandlinger som kan bremse hårtab og nogle, der har vist sig at regrow hår i nogle patienter.

Medicinske alternativer

Bevist medicinske alternativer til oral medicin såsom Propecia omfatter topikale medikamenter såsom Rogaine eller Anthralin, injektioner af kortikosteroider, kirurgisk hårtransplantation eller anvendelsen i kosmetiske programmer som en paryk eller hår stykke.

Anekdotiske alternativer

Der er anekdotiske beviser, der tyder på visse kosttilskud kan handle for at blokere DHT (dihydrotestosteron, den androgen hormon ansvarlig delvis for mandlige-mønster skaldethed), meget på samme måde som Propecia, men uden de uønskede bivirkninger. Saw palmetto, pygeum, brændenælde, græskarkerner olie og grøn te menes at give fordele til behandling af mandlig-mønster skaldethed. Før du begynder enhver regime for mad tilskud, anbefales det dog, at du taler med din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com