Ideer til en kemi sikkerhedsplakat

01/02/2012 by admin

Ideer til en kemi sikkerhedsplakat

Kemi laboratorium er en velkendt destination for science studerende på både gymnasiet og universitetet niveauer og et sted at eksperimentere og lære. Chem labs kan også være farlige steder, men som skadelige og endda dødelige stoffer er ofte hverdagskost. For at forhindre skade, er det nødvendigt at praksis forsigtighed, så minde folk med en hjælpsom sikkerhedsplakat.

Hud

Minde andre at holde deres hud sikker fra skade, når du arbejder med kemikalier. En utilsigtet spild eller splash kan sætte eksponeret hud kontakt med skadelige stoffer, der kan forårsage alvorlige kvæstelser, så brug en plakat til at demonstrere risiciene. Nogle lab kemikalier, såsom alkalier og mineralske syrer, kan forårsage alvorlige hud brandsår, ifølge Dartmouth College. Andre elementer kan synes at gør ingen skade, men kan komme ind i blodbanen via hudkontakt og skabe ravage i hele kroppen.

Wafting

Brug en plakat til at sprede et budskab om nødvendigheden af wafting kemiske dampe og ikke lugte dem direkte. Svæver over et kemisk eksperiment og indånder sin dampe som et middel til at fortælle, hvordan projektet skrider kan alvorligt skade lungerne og næsen, forårsager vejrtrækningsproblemer eller rendering mennesker ude af stand til at lugte. Illustrere et billede af en cupped hånd svævende over dampe minde folk til at skubbe den resulterende duft forsigtigt i deres retning.

Øjne

Fortæl folk til at beskytte deres øjne mens du arbejder i kemi lab, hvor forskellige skadelige stoffer udgør en trussel mod vision. Uafgjort eller scanne et billede af sikkerhed goggles til brug på den plakat, minde om, at de skal blive båret på alle tidspunkter, hvor udfører et eksperiment eller ved hjælp af potentielt farlige kemikalier. Afhængigt af arten af arbejde, der gøres, kan stænk beskyttelsesbriller være at foretrække at briller og ofte, kontaktlinser kan bæres i laboratoriet, så tilføje disse påmindelser til plakaten.

Tøj og hår sikkerhed

Advare om faren ved ikke klæde passende når du arbejder i et kemi laboratorium. For at beskytte huden mod ætsende og giftige kemikalier, skal chem studerende bære fuld længde bukser, nederdele og t-shirts eller lab frakker, der holder våben er omfattet. Minde folk til at guffe i løse ender, som kunne antændes på en brænder eller få dyppet i kemikalier og fortælle pigerne at binde tilbage deres hår. Tilføje en bemærkning om korrekt fodtøj, forbyde sandaler eller sko, der forlader fødderne ellers udsat.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com