Alternativer til fængselsstraf for stofmisbrug

07/19/2010 by admin

Stofmisbrug er et problem, der kan påvirke ikke alene personens fysiske velvære men omkringliggende omstændigheder så godt. Den kontrol, som narkotikamisbruget har over en bruger kan ikke overvurderes, da det ofte forårsager adfærd en person aldrig ville normalt udviser.

Stofmisbrug skaber en ond cirkel, hvor trangen til mere narkotika drev en bruger til at begå forbrydelser for at få penge til at skaffe medicinen. Disse forbrydelser føre ofte til indespærring, hvor, i nogle tilfælde ingen effektiv rehabilitering er tilbudt. Denne mangel på behandling fører til at enkelt bliver udgivet med det samme misbrug potentiale han havde ved ankomsten, hvilket gør gentagne forseelser mere sandsynligt. Derfor er der brug for alternativer til fængsling, der tilbyder en form for behandling eller undervisning.

Statistik over fængslet stofmisbrugere

Fængsler er oversvømmet med narkotika lovovertrædere. Ifølge Bureau of Justice Statistics var 50 procent af alle indsatte under indflydelse af narkotika eller alkohol når anholdt. Klart, narkotika og alkohol spiller en stor rolle i kriminel aktivitet i dette land. Som de fleste fængsler tilbyder en lille, hvis nogen narkotikabehandling, vil misbrugere forblive fængslet for varigheden af deres sætning, at have gjort absolut intet at arbejde på deres misbrug spørgsmål.

Stofmisbrug behandling i amerikanske fængsler

Som fængsler blev oversvømmet med gentagne drug lovovertrædere, så mange fængselsbetjente behov for mere effektive medicin behandlinger for indsatte. Ifølge datablad "Drug behandling i det strafferetlige System", bliver flere og flere fanger tilbudt kognitiv terapi, 12-trins programmer, undervisning, detox medicin, gruppeterapi og stress-coping klasser. Disse behandlingsmodaliteter, dog komme en høj pris for skatteyderne og er begrænset til ikke-voldelige stof lovovertrædere.

Drug domstole

Da de høje udgifter til behandling i stå gennemførelsen af narkotikabehandling i alle faciliteter, blev behovet for endnu et alternativ tilsyneladende. I sidste ende, fængsel embedsmænd udviklet og implementeret en kontroversiel løsning: drug courts. I artiklen "Nytænkning Drug Courts", var disse domstole designet til at give ikke-voldelige stof gerningsmanden en chance for at gå en domstol, der er specielt designet til at høre og i sidste ende regel på hendes særtilfælde. Disse domstole er fortsat kontroversielt; mange er imod deres eksistens, gøre indsigelse mod det forhold, at lovovertrædere kan unddrage sig fængsel tid ved at være ret-bestilt til en live-in rehabiliteringscenter. Mange mennesker føler stærkt, at hvis "du gør forbrydelsen, du gør tiden."

Drug domstole er nu på plads i hver medlemsstat. Mest almindeligt, gerningsmanden er dømt for en udpeget af retten rehab, men det er ikke usædvanligt for retten at give mandat til færdiggørelsen af en ambulant 12-trins program og terapi.

Udpeget af retten Rehabs

Mere og mere stof lovovertrædere bliver ret-bestilt til live-in rehabs i stedet for fængsel eller fængsel. Faciliteterne tilbyder beboere en "låsning" program, idet beboeren ikke kan forlade på ethvert givet tidspunkt. Han skal også følge en struktur, der er implementeret for at tillade ham at "arbejde" mod tjener forskellige rettigheder baseret på sin individualiseret fremskridt. Disse programmer kan være ganske effektiv. Men modstandere hævder, at en stofmisbruger, der ikke er klar til at forlade ikke kan drage fordel af dem på alle og vil kun deltage som en mere behagelig oplevelse end indespærring.

Obligatorisk ambulant behandling

I tilfælde hvor drug court føler, at enkelt har lidt potentiale for at begå yderligere narkotikarelaterede forbrydelser, vil det ofte punktum en lovovertræder til en bred vifte af Ambulant behandlingsmodaliteter. Denne indstilling tilbydes kun til ikke-voldelige stof lovovertrædere med ingen historie af gentagne forseelser. Mest almindeligt er disse lovovertrædere idømt ugentlige kognitiv terapi med en rådgiver samt fuldførelse af en 12-trins program. Dette kan være ganske effektiv, hvis enkelt er virkelig klar til at stoppe med at bruge narkotika; for andre, kan det simpelthen give dem mulighed for at unddrage sig tjener tid i en facilitet.

Konklusion

Ideelt, alternativer til fængsling for stofmisbrug ville tilbyde kompetente, effektive behandlinger, der ville hjælpe med at minimere potentialet for yderligere forbrydelser. Polemikken omkring disse alternativer vil fortsætte, med mange at tro, at sætningerne tilbudt ikke er alvorlig nok og at stoffet afgifterne bør behandles som enhver anden--med indespærring. Omkostningseffektivitet og succeshistorier, vil dog give flere og flere alternativer til fængsling at se dagens lys.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com