Om Adapex

10/30/2011 by admin

Adipex samt Adipex-P, er en recept vægttab stof bruges til at hjælpe overvægtige mennesker opnå en mere sund vægt. Adipex, som er fremstillet af Gate Pharmaceuticals, er tilgængelig i både kapsler og tabletter. Adipex generiske form er kendt som phentermin.

Sådan fungerer det

Det vides ikke præcis, hvordan Adipex virker som et vægttab stof, men det menes at være en appetitnedsættende eller for at øge mængden energi kroppen forbrænder, derved at hjælpe med vægttab.

Bruger

Adipex er et vægttab stof, men medicinen alene vil typisk ikke være nok til at tabe. De fleste læger anbefaler, at patienter, der tager Adipex også spise en sund kost og begynder en øvelse regime. Adipex er generelt kun ordineret til mennesker, der er meget overvægtig med et body mass index på mere end 27.

Bivirkninger

Nogle mennesker tager Adipex vil opleve bivirkninger fra medicinen. Disse omfatter et fald er sexlyst, impotens, forstoppelse eller diarré, en tør mund eller en dårlig smag i munden, søvnbesvær, nervøsitet, uro, overstimulering eller en overdreven følelse af velvære. I sjældne tilfælde, kan mennesker udvikle alvorlige bivirkninger, der indikerer et potentielt problem. Straks underrette din læge, hvis du bemærker nogen af følgende: brystsmerter, muskel tremor, åndenød, hævelse i benene og fødder, bizarre opførsel, besvimelse, en dunkende fornemmelse i brystet eller en hurtig hjertebanken.

Advarsler

Adipex er ikke sikkert for alle mennesker, herunder dem med hjertesygdomme, blodkar sygdom eller svær forsnævring af blodkar, moderat eller svær højt blodtryk, glaukom eller en overaktiv skjoldbruskkirtel. Også være sikker på at fortælle din læge, hvis du nogensinde har taget en anden appetit-undertrykke medicin eller er i øjeblikket at tage en.

Lægemiddelinteraktioner

Nogle narkotika taget med Adipex kan forårsage en sjælden men liv-truende narkotika reaktion. Tag ikke MAO-hæmmere, fenfluramin, dexfenfluramin eller furazolidon senest to uger efter at tage Adipex. Derudover serotonin-specifikke reuptake hæmmere kan øge odds for at opleve bivirkninger af Adipex, og guanadrel og guanethidin kan ikke være så effektiv, når det tages med Adipex.


© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com