Hvordan fungerer øjet?

10/30/2011 by admin

Hvordan fungerer øjet?

Hornhinden

Lys første indtaster en persons øjne gennem deres hornhinden. Hornhinder er blevet sammenlignet med linsedækslet på et kamera. Hvis objektivdækslet eller hornhinden lukkes ved hjælp af øjenlåget, så intet lys ind og du kan ikke se en ting. Når de åbne lyset ind og du begynder dit websted. Hornhinden bøjer lyset næste for at gå i retning af eleven.

Din elev og Iris

Din elev er den runde sorte cirkel i dit øje, der får større og mindre afhængig af mængden af lys i rummet eller udenfor. Iris er farven omkring eleven. Folk kan have tre grundlæggende iris farver: blå, grøn og brun. Enkeltpersoner kan undertiden har nogle forskellige nuancer af de tre grundfarver. Elev og iris er som en kameraets blænde, som er et åbent rum, der tillader lys at passere igennem længere i til øjet. Lyset rejser derefter til linsen af øjet.

Linsen

Linser af dit øje er ligesom objektiver på et kamera. De bidrager til at bringe lys fokus. De sender lyset på bagsiden af øjet. Linser, ligesom kamera objektiver, kan blive overskyet. Dette kaldes en grå stær og det skal fjernes. Grå stær kirurgi er almindeligt i dag og normalt gjort uden nogen komplikationer, så patienten kan se klart igen. Med et kamera nødt du bare til at tørre det rene.

Nethinden og den optiske Nerve

Du vil finde nethinden bagerst i øjet. Nethinden indeholder fotoreceptor nerveceller. Disse celler tage lyset og omdanne dem til elektriske impulser. Disse elektriske impulser sendes til synsnerven i øjet. Synsnerven derefter videregive oplysninger til hjernen og kan du se hvad du ser. Ved hjælp af et kamera demonstration du kan kalde nethinden film af kameraet. Hvis din film går dårligt vil du ikke kunne se nogen billeder uanset hvad du gør. Det samme gælder med nethinden. Hvis nethinden er beskadiget du vil ikke være i stand til at behandle eventuelle billeder eller billeder. Med andre ord kunne ikke du se.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com