Hvad er definitionen på en Patient Advocate?

01/18/2012 by admin

Hvad er definitionen på en Patient Advocate?

Patienter navigere sundhedssystemet er ugunstigt på grund af manglende medicinsk og forsikring viden. Med hjælp fra en advokat, kan en patient være sikker på, at hans interesser anses i hele processen.

Beskrivelse

Fortalere støtte patienten i forskellige kapaciteter: kommunikation med læger og forsikringsselskaber, at identificere de bedste behandlingsmuligheder, afklare lægers vejledning og sikre, at patientens rettigheder ikke er overset.

Typer

Mange fortalere bistå patienter i hjemmet, overvågning behandlingsprocessen og uddanne patienter på de korrekte anvendelse af medicin. Juridiske fortalere hjælpe patienter refunderet fra hospitaler og arbejdsgivere når det er nødvendigt, mens forsikring anbefaler fokus på at få tilstrækkelig dækning.

Specialiteter

Organisationer som Patient Advocate fonden yder bistand til personer med specifikke medicinske tilstande, såsom kræft, psykisk sygdom og geriatriske pleje.

Kvalifikationer

Patienten fortalere har i øjeblikket ikke en påkrævet træningsprogram. Selv de mest erfarne advokater har en baggrund i medicin, forsikring, loven eller nonprofit-sektoren, blive familiemedlemmer af patienter ofte fortalere ud af nødvendighed. Det er vigtigt for fortalere for at være vidende, kommunikative og medfølende mod patienterne, ifølge NursingLink.com.

Uddannelse

Certificeringsprogrammer for patient advocacy tilbydes ikke almindeligt. Institutioner som Cleveland State University, Stanford University og National Sarah Lawrence College tilbyde uddannelse til bachelor-grad indehavere. Center for patienten partnerskaber har også etableret et certificeringsprogram.

Initiativer

Et stort problem, der er godkendt af National Patient Advocate Foundation blev allerede eksisterende tilstand initiativ, der støttede afskaffelsen af sygesikring udstødelse perioder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com