Hvordan man forebygger hovedlus i klasseværelset

11/30/2011 by admin

Hvordan man forebygger hovedlus i klasseværelset

Hovedlus er fælles parasitter, der lever i hovedbunden og håret af menneskelige værter. De lever af dit blod og forårsage kløe og irritation. Parasitære forekommer over hele verden og påvirker mænd og kvinder i alle aldre og socio-økonomiske niveauer. Lus er yderst smitsom og spredes hurtigt blandt skolebørn, der har tendens til at være i tæt kontakt og dele personlige ejendele. Forebyggelse af hovedlus i klasseværelset kræver omhyggelig uddannelse og sans for detaljer.

Instruktioner

• Vakuum eller damp-rense tæpper og sove måtter regelmæssigt. Lus kan overleve ned af den menneskelige krop i 24 til 36 timer, så reducere chancen for en spredning angreb ved at holde fælles områder ren.

• Tilbud børn skille storage sengebåse for deres ejendele. Holde tasker, jakker, hatte og andre personlige genstande stuvet i opdelte områder at undgå forurening. Label hver kabine med barnets navn og lære børnene at adskille deres varer fra andre.

• Lære børnene ikke at dele børster, kamme, hatte, Pandebånd, tørklæder, hårspænder, hovedtelefoner eller andre personlige genstande.

• Ur børn for tidlige tegn på skadedyrsangreb. Børn vil være skrabe ofte og kan klager over kløe. Kontrollere barnets hoved for lus, med særlig vægt på hendes hals og øre område. Du vil kunne se de små, flightless insekter med det blotte øje.

• Send inficerede børn hjem til behandling. Udelukke en inficerede barn straks fra klasseværelset og underrette hans forældre i hans tilstand. Tjek alle de andre børn i klasseværelset for at afgøre, om der er nogen andre tilfælde.

• Underrette forældrene på lus angreb. Sende et notat hjem til forældre til at lade dem vide hovedlus er i klasseværelset og minde dem om forebyggende foranstaltninger de kan træffe for at beskytte deres børn mod infektion. Tyder på, at forældre Kontroller familiemedlemmer for tilstedeværelsen af hovedlus.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com