Hurtig vægttab med frugt

07/12/2010 by admin

Med meget af den voksne befolkning i USA nu klassificeres som overvægtige eller fede, synes det klart, der kan være nogle grundlæggende ting galt med standard amerikanske kost. Amerikanerne bruger millioner hvert år på kost planer, piller, kosttilskud og kost bøger, men den bedste måde at ændre din kost til bedre er også den enkleste: spise friske, lokale, uforarbejdede fødevarer, og inkorporerer flere frugter i din daglige plan. Frugt kan bruges for bedre sundhed og vægttab ganske effektivt fra erstatter mere skadelige fødevarer til at give flere næringsstoffer med få kulhydrater og lidt fedt.

Frugt fastende

Frugt fastende er én måde at tabe sig med frugt. Du blot beslutte at spise noget, men frisk, rå frugt. Der er et par måder at gå om en hurtig frugt. En er den måde, mono-kost, hvor du beslutter at kun spise én slags frugt for et bestemt antal dage. Appelsiner, æbler og bananer er populære valg for one-mad faster, især bananer, fordi de har flere bulk og folk har tendens til at føle sig mere fuld og tilfreds efter at have spist dem. Mono-diæter kan være nemt at købe og planlægge, men kan blive kedeligt efter et stykke tid.

En anden måde at gå på en frugt hurtigt er at spise noget frisk frugt. Dette er en behagelig måde til hurtigt, som du kan have et stort udvalg af frugter. Men du skal også se dine dele for at sikre, du rent faktisk fastende. Du kan forbruge for meget mad og spise for meget på et hurtigt frugt.

Saft fastende

En relativt hurtig måde at tabe sig med frugt er ved at gå på en juice hurtig. Juice fasting er processen med at spise noget, men frisk saft eller juice smoothies for et bestemt antal dage. Nogle kan miste så meget som 3 eller 4 lbs. om dagen mens juice fastende, selv om det gennemsnitlige beløb er 1 lb. pr. dag. Saft fastende kan ikke kun hjælpe i at tabe sig, men det kan hjælpe din krop til at afgifte sig selv og kan forbedre fordøjelsen. Det kan også hjælpe dig med at overvinde fysiske eller psykologiske afhængighed af overspisning.

Advarsel

Husk at konsultere din læge før du begynder enhver vægttab plan. Fastende fra visse typer af fødevarer kan forårsage sundhedsmæssige problemer i nogle mennesker, så være sikker på hvordan dit nye måde at spise vil påvirke din generelle sundhed før du begynder. Kostvaner, der er for lavt i kalorier kan medføre træthed, blå mærker, depression, hårtab og manglende energi. Faster er ikke beregnet til at være permanent, og på grund af den høje indtagelse af sukker samtidig på frugt bør faster, ikke foretages længere end et par dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com