Hvad er Nomex?

12/02/2011 by admin

Hvad er Nomex?

Nomex , et DuPont produkt, er en polymer, der danner et holdbart og fleksibelt fiber. Dens ydeevne i høj temperatur miljøer gør det et ideelt materiale til at beskytte mennesker og udstyr fra varme og ild.

Beskrivelse

Nomex er en høj molekylvægt polymer kendt som en syntetisk aramid. Gennemtvinger en enhed kaldet en spinnerette polymer producerer en glødetråd.

Egenskaber

Nomex kan tåle høje temperaturer og flammer uden smeltning eller dryp. Det kan også modstå eksponering til et bredt udvalg af kemiske forbindelser.

Form

Nomex er tilgængelig som en high-performance fiber, stof, filt, papir eller pressboard. Honeycombed kompositter, der omfatter Nomex er let alligevel stærk og stå op til barske miljøer.

Bruger

Nomex er bedst kendt for sin rolle i brandslukning. Varme - og brandsikre beklædningsgenstande og udstyr fra Nomex beskytte brandmænd og piloter, militært personel, racerkørere samt andre der kan komme ud for varme eller flamme i deres linje af arbejdet. Nomex indeholder også termisk og elektrisk isolering transformatorer, generatorer og andre industrielt udstyr.

Historie

I 1953, mens du arbejder for firmaet DuPont opdagede skotskfødte Wilfred Sweeny en ny polymer fiber, der kan modstå høje temperaturer. Wayne Sorenson udviklet efterfølgende en proces, der aktiverede DuPont at begynde at producere en fiber kommercielt i 1967.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com