Hvad at spise, når Detoxing din krop

12/03/2011 by admin

Detox befri kroppen af toksiner gennem din hud, lunger og fordøjelsessystem. Du ønsker at spise fødevarer, der er let at fordøje, så at din afskaffelsen systemet er gratis at koncentrere sig om afvænning proces. Der er mange metoder til afvænning, komplet fastende til korte detox programmer herunder motion eller kosttilskud.

Fødevarer at spise

Økologisk rå frugt er naturligt rig på fiber og vand gør det egnet til et afvænning program.Frugt er højt indhold af mineraler, aminosyrer, vitaminer og frugt pektin, der binder sig med tungmetaller hjælpe med at befri dem fra din krop. Prøv citroner, pærer, appelsiner, grapefrugt, kirsebær, æbler, vindruer, mango meloner, tomater, ananas og papaya. Købe frugt, som voksende i dit område, og kun købe økologisk at skære ned på mineralske underskud og toksiner.Økologiske grøntsager er gode til at spise, mens detoxing, for at hjælpe balance alkaline og syre niveauer samtidig beroligende din krop. Har en ubegrænset mængde af hvidløg, gulerødder, beets, kål, brøndkarse, selleri, løg, broccoli, spinat eller agurker. Bælgplanter såsom linser, kikærter, bønner og ærter samt brune ris, basmati, ris pasta eller ris kiks er tilladt. Korn som amaranth, hirse, boghvede og quinoa er sund korn at spise under en detox.En god kilde til vitamin E protein og essentielle fedtsyrer er nødder og frø. Under din udrensning, prøv græskarfrø, valnødder, cashewnødder, hasselnødder, sesamfrø og kastanjer. Olivenolie, hasselnød og sesamolie olier bidrage til at forbedre omsætning anvendes detox perioder

Fødevarer for at undgå

Mejeri, rødt kød, hvede, stegte fødevarer og tørrede frugter er nogle af de fødevarer, du ønsker at undgå imens vores detox-programmet. Sukker, kunstige sødestoffer, koffein, gær, alkohol, tobak, chokolade og højt fedtindhold fødevarer er også på listen for at undgå.

Planer for detoxing

Du måske ønsker at hurtigt til halve dage ved hjælp af kun friske grøntsager og frugt juice. Den anden del af din dag har et let måltid med fisk og brune ris. Til aftensmad kan du prøve et par glas af frisk juice. Alternativt kan du alle daylong juice med veggie og frugtsaft, med op til to timer fra hinanden ved hjælp af fiber drikkevarer mellem saft. Bruge psyllium blanding med jorden hør frø, som din fiber drinks og til udrensning.

Beslutte, hvor mange dage du vil hurtigt, og i tre dage før spise frugter og veggies. Beslutter at komme ud hurtigt, gøre blandet frugt og salater. Du kan også vælge ikke at hurtig, men bruge udrensning fødevarer hele dagen. Prøve hakkede mandler dyppet i renset vand med ahorn sirup til morgenmad. Prøv brune ris, kylling og salat med en lys hør eller olivenolie dressing. Middag er kyllingebryst, brune ris og grøntsager. Et andet valg for dig er at bruge udrensning fødevarer i løbet af ugen og juice hurtigt på weekenden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com