Hvad er behandlingerne for tyfus Hepatitis?

02/27/2012 by admin

Tyfus hepatitis er en sjælden form af tyfus, karakteriseret ved en forstørret lever. Symptomer omfatter gulsot, feber, hovedpine, kulderystelser, ondt i halsen, utilpashed og udslæt. En diagnose af tyfus hepatitis er gjort når symptomer af tyfus er kombineret med lever udvidelsen, også kendt som hepatomegali.

Årsag

Eksponering for visse stammer af salmonella forårsager tyfus. Da tyfus hepatitis er en form for tyfus, er årsagen den samme og hepatomegali betragtes som en komplikation. Udviklingslandene indberette de fleste tilfælde af tyfus. Det er også fundet i mennesker, der har rejst for nylig til et af disse lande.

Chloramphenicol

Tyfus hepatitis reagerer positivt på behandling med antibiotika. Ifølge Oxford Journal er foretrukne stof Chloramphenicol. Stammer af salmonella, i Afrika og Asien, er dukket der synes at være resistente over for Chloramphenicol.

Azithromycin

Azithromycin er et bredspektret antibiotikum, der anvendes i stedet for Chloramphenicol til at beskæftige sig med forekomster af resistens over for lægemidler. Andre antibiotika omfatte Ciprofloxacin og Bactrim.

Forebyggelse

Den bedste behandling er forebyggende. Personer, der rejser til lande, der er kendt for at være aktive bærere af tyfus hepatitis er forpligtet til at få passende vaccinationer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com