Nemme måder for teenagere til at tabe sig

02/28/2012 by admin

Teenagere befinder ofte sig holder øje over deres vægt. Dette kan være forårsaget af de standarder fastsat af medier og pres fra forældre eller peers. Teenagere bekymrer sig om hvordan de ser ud, fordi de vil passe ind i og har venner-- og ofte andre teenagere er ikke særlig venlige, når det kommer til den måde, folk ser. Tilføjes den høje sats af barndom/teenage fedme skyldes stillesiddende livsstil og dårlig mad valg, og du vil finde mange teenagere på udkig efter en nem måde at tabe vægt.

Se en læge

Bestemme hvis du faktisk har brug at tabe vægt. Den bedste måde at figur det ud er ved at se en læge. Body mass index (BMI) diagrammer, der kan fortælle folk, hvis de er overvægtige baseret på højde og vægt er designet til voksne. Der er en masse krop ændringer finder sted i løbet af teenage årene, så er det nødvendigt at forbruge tilstrækkelig, nærende kalorier. Ved at tale med en læge kan du bestemme hvis du har brug at tabe sig, og hvis så, hvor meget du bør tabe. Lægen kan også give dig tips til at hjælpe dit vægttab mål.

Erstatte med sunde valg

Erstatte junkfood med sunde valgmuligheder, som du nyder. Kartoffel chips, slik og andre forarbejdede snacks kan erstattes med druer, nødder, gulerod pinde og naturlige popcorn. Handel is til yoghurt. I stedet for en forarbejdede frossen pizza, tilføje naturlige tomatsauce og frisk ost til en hel-hvede pita og bages i ovnen, indtil osten smelter.

Komme i gang

Motion er den nemmeste måde for teenagere til at få deres ideelle vægt. Ikke deltage i en gym eller køre i sted i dit værelse. Det er ikke meget sjov, så du ikke vil holde sig til det. Deltage i en klasse, der giver ikke kun motion men kan hjælpe dig med at opbygge sociale færdigheder og venskaber. Overveje dans klasse, fodbold eller karate. Hvis du ikke ønsker at deltage i en holdsport, find en ven, der ønsker at tabe sig også og begynde at gå i en park sammen flere gange om ugen. Hvis du spiser når du keder, find en hobby at få dig ud af huset eller optaget, så du vil ikke tænke på mad.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com