Sommer arbejde Safety Board emner

04/19/2012 by admin

Sommer arbejde Safety Board emner

For at vise en safety board på arbejde, skole eller et andet offentligt sted, skal du beslutte, om hvilke emner passer til de nuværende betingelser. Til sommer, skal du vælge emner beskæftiger sig med sikkerhed fra de farlige høje temperaturer og visse planter og insekter, der er fremherskende i denne sæson.

Skiftende arbejdstid

Bogføre en safety board emne, der forklarer betydningen af tidligere arbejdstid. Hvis du ejer et byggefirma, kan dette være en flyer at nævne arbejdstagernes evne til at arbejde to eller tre timer tidligere på en typisk arbejdsdag og efterlade to eller tre timer tidligere. Forklare, hvordan i meget varme sommertemperaturer, jo tidligere på morgenen, jo koldere det er. Tidsplaner bør justeres især i indsøer og ørken områder.

Sådan Stay Cool

Holde en meddelelse om, hvordan at bo cool i løbet af sommeren for sikkerheden for dine medarbejdere. Måder at holde cool omfatte iført let farvet og bomuld tekstiler, der indånder, og at drikke rigeligt med vand. Andre elementer er væsentlige for opholder sig kølig, som solbriller og hatte eller visirer. Undgå koffeinholdige og varme drikkevarer er vigtige opholder sig afkøle.

Tegn på hedeslag og hedeslag

Hold op en meddelelse om sikkerhed bestyrelsen om, hvordan du genkender hedeslag og hedeslag, således at arbejdstagerne kan se kollega kollegaer for tegn på disse farlige forhold. Tegn på hedeslag omfatter blussende eller rød hud, hovedpine, hævelse og ekstrem træthed, lavvandede ånde, besvimelse, kvalme eller opkastning, muskelkramper og muskelsvaghed. Tegn på hedeslag er en temperatur over 105 grader Fahrenheit, anfald, manglende evne til at svede og bevidstløshed. Hedeslag er forårsaget af hedeslag, så det er bedst at fange det tidligt.

Betydningen af solcreme

Omfatte et emne på det vigtige i iført solcreme i løbet af sommeren ikke kun i indlysende varme men også på dage når det er overskyet. Solcreme af mindst 15 SPF blokerer UV stråling fra solen; forhåbentlig blokerer både UVA og UVB stråler. Personer med lys hud er modtagelige for smertefuldt og farligt solforbrændinger og skal bære en højere SFP på 30 eller derover. Solcreme bør blive båret på alle tidspunkter i løbet af dagen og anvendes hver par timer til den ultimative beskyttelse mod skader i huden.

Giftige planter og insekter

Om sommeren er der en række giftige planter og insekter, der give sig til kende, afhængigt af din placering. Planter, såsom gift vedbend, gift eg og sumac, er placeret på tværs af USA i sommer. Der er også insekter og væsener at være opmærksom på, såsom edderkopper, flåter og slanger. Arbejdstagere bør bære lange ærmer skjorter, bukser og arbejde støvler til at forhindre skader fra direkte kontakt med disse planter og insekter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com