Helbredelsesmetoder for skørbug

03/08/2012 by admin

Skørbug er en sygdom forårsaget af en mangel på vitamin C, der normalt opstår som følge af fejlernæring. Personer i risiko for at få skørbug er alkoholikere, børn, ældre, der modtager dialyse behandlinger og folk, der har tilstande, såsom Crohns sygdom, dyspepsi og andre lidelser, der påvirker den passende absorption af vitamin C. skørbug er let behandles med C-vitamin kosttilskud og ordentlig kost.

Symptomer

Skørbug er en sjælden tilstand, der generelt begynder med symptomer som træthed, svaghed og ømme ben. Enkeltpersoner kan også opleve tandkødsbetændelse, tandkødssygdomme og hemorrhages af huden. En mangel på vitamin C også griber ind i et velfungerende immunsystem, kolesterol metabolisme og absorptionen af jern.

C-vitamin er en vigtig næringsstof nødvendig til formularen collage, som er en vigtig del af bindevæv i blodkarrene og huden. Fartøjerne kan lække gennem at huden forårsager blodet steder til at danne under huden. Kroppen hår stede hvor hemorrhages forekomme vil blive skørt og snoet som en proptrækker.

Når immunsystemet ikke udfører korrekt, kan enkeltpersoner håndtere flere infektioner end sædvanligt. Utilstrækkelig jernoptagelsen kan føre til blodmangel, der gør du føler dig meget træt og ofte syg.

Utilstrækkelig kolesterol absorption kan kun bestemmes ved blodprøver.

Skørbug forårsage normalt ikke nogen varig skade bortset fra tandtab forbundet med tandkødsbetændelse.

Behandling af skørbug hos voksne

Personer med skørbug bør tage C-vitamin kosttilskud. Voksne bør starte med at tage 800 til 1000 milligram dagligt i en uge. Så skal de tage 400 mg hver dag, indtil de er helt genvundet. Mange mennesker vil mærke nogen forbedring efter de første 24 timer.

Behandling af skørbug i børn

Børn med skørbug skal gives 150 til 300 mg vitamin c hver dag i en måned. Efter, at bør pårørende forsøge at få børn til at spise fødevarer, der indeholder vitamin C og give dem med en daglig multivitamin. Hvis barnet nægter at spise frisk frugt, prøv appelsinjuice.

Forebyggelse

For at undgå gentagelser af skørbug, enkeltpersoner bør stræbe efter at spise de anbefalede daglige indtag af vitamin C hver dag. Dette beløb kan normalt nås ved at spise fem portioner af grøntsager og frugter. Småbørn skal 15milligrams af vitamin C hver dag. Børn aldre 4 til 8 må 25 milligram og børn fra 9-13 må 45 mg hver dag. Teenage piger har brug for 65 mg / dag, mens teenage-drenge har brug for 75 mg. Voksne hunner skal have 75 mg hver dag og voksne hanner 90 milligram. Rygere og ammende mødre har brug for ekstra vitamin C.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com