Sparsommelig sunde måltider

05/19/2012 by admin

Tanken om at spise sunde måltider er en bekostelig affære, kan være noget formeret legioner af mislykkede dieters, eller endog ved fortalere for fastfood industrien. Det er egentlig ligegyldigt enten måde; spise sunde måltider er fuldt ud muligt for de mere sparsommelige blandt os. Alt det kræver er lidt planlægning og give slip af gamle spisevaner. Erkendelsen af at spise sundt tilbyder langsigtede sundhedsmæssige fordele og en følelse af velvære, som ikke kan måles ved din bank balance, bør virkelig alle incitament, du har brug for.

Købe, hvad der er på salg

Kontrollere købmand flyers og avis skær før du shoppe, og se hvilke sunde varer er på salg bestemt uge. Hvis det er muligt, forsøge at Planlæg dine måltider omkring disse emner. Hvis der er 2-for-1 tilbud, desto bedre. Selvom du har måde mere mad end du har brug for, du kan opbevares i køleskab, hvad der er tilbage, og du har rester til en anden dag, eller du kan fryse en anden forberedt måltid eller to og tø dem på en nat når du ved, du ikke har tid til at koge.

Lav en liste

Sørg for at du planlægger din måltider for den kommende uge og skrive de nødvendige ingredienser nede, så at når du går til købmanden, du ved hvad du går efter, og der er mindre chance for dig at blive distraheret og spilde penge på impuls køber.

Købe lokale

Samt frekventere din lokale supermarked, overveje at besøge økologisk landmands markeder i dit nabolag til at købe lokalt dyrket råvarer. Det er en fantastisk måde at støtte lokale virksomheder og forbedre kvaliteten af produkter i din kost. Helsekost butikker også tilbyde kvalitet økologiske fødevarer, men deres priser er højere end hvad du vil betale, hvis du køber direkte fra producenten. Købe frugt og grøntsager, når de er i sæson vil hjælpe dig med at spare endnu mere.

Materiel op på staples

Sørg for at dit køkken er altid fyldt med sunde hæfteklammer såsom hele korn, brune ris og et udvalg af tørrede bønner. Det kan være tidskrævende iblødsætning tørrede bønner før tilberedning, men smagen og konsistensen er bedre end dem i dåser og de er decideret billigere. Madlavning bønner i en fedtfattig bouillon (eller karrypasta til en dristigere smag) og tjener med en side grøntsag over en seng af brune ris er en billig endnu meget nærende måde at komme på banen med en sund spise rutine.

En solid og sund start på dagen er det svær at slå havregryn. Det fylder nok til at hjælpe dig med at undgå at nå for at midt på formiddagen junkfood lave. For ekstra smag og en servering af frugt, koge det med frosne bær og rør i en skefuld af naturlig honning. Sørg for du vælger gammeldags havre, og ikke de forarbejdede instant vanilie almindeligt forekommende i pakker. Ikke blot mangler de teksturen af den naturlige produkt, de er ofte fyldt med sukker eller high fructose corn syrup.

Kørsel forbi drive-thru

Picking op fastfood kan føle som om det er praktisk, men når du summerer de penge, du bruger, og den kaloriefattige overkill, som det leverer, er det ikke en omkostningseffektiv valg. Lad dig ikke narre til at tro, at bestille en salat retfærdiggør et besøg til drive-thru; mange af forbindinger de dispensere er fyldt med fedt og sukker du behøver. Du er langt bedre stillet picking up en pose af pre vasket foråret greens og et par tomater i supermarkedet. Smide dem med hjemmelavede olivenolie og balsamico eddike dressing vil forsyne dig med lavt kalorieindhold salater i flere dage til omtrent samme pris.

Kompromis!

Du behøver ikke at opgive de fødevarer, du elsker bare fordi du spiser sundt. Hvis du er et rødt kød elsker, der ikke kan bære tanken om at opgive din hamburgere, købe ekstra magert hakket HØJREB og gøre mindre bøffer med det. Tjene det på en hel hvede bolle med en stor spinat salat og to eller tre portioner af grøntsager på siden. Side elementerne bør påfyldning nok at du næsten ikke lægger mærke til delen mindre kød.

Vokse din egen!

Havearbejde er godt for dit mentale og fysiske sundhed, og voksende din egen producere er også godt for din tegnebog. Sørg for at vælge planter, der vokser godt i dit geografiske område, med fokus på dem, du plejer at købe på markedet. Dyrke dine egne frugter, grøntsager og friske krydderurter givende, og de smager normalt bedre end dem man finder i supermarkedet. Derudover vil du vide, hvad du spiser er virkelig økologisk, snarere end at lægge på gyldigheden af en emballage etiket.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com