Bivirkninger af Phedra-Cut

05/23/2012 by admin

Phedra-Cut er et produkt, der er markedsført over for dem, der ønsker at fremskynde fedt tab og tabe sig hurtigt. Ingredienserne i Phedra-Cut består af urter, proprietære blandinger, koffein og vitaminer. De producent, USN Sports Labs, stater, at produktet er sikkert for brug for mennesker fra 18 til 60 år. Fabrikanten anfører også, at diabetikere bør konsultere deres læge før du bruger Phedra-Cut. Derudover hedder emballagen det, at produktet ikke er sikkert for dem uden alle allerede eksisterende medicinske tilstande. Konsultere din læge før du bruger Phedra-Cut.

Stimulanser

Phedra-Cut indeholder stimulanser grøn te ekstrakt, koffein og yerba mate. Det indeholder desuden flere proprietære blandinger, der ikke viser den faktiske sammensætning af blandinger er. De proprietære blandinger kan eller ikke må indeholde stimulanser. Brugen af et produkt med stimulanser kan forårsage blodtryk og puls til at stige og kan forårsage søvnløshed. Mennesker med allerede eksisterende medicinske tilstande bør altid konsultere deres læge før du bruger ethvert produkt, der indeholder supplement.

Dehydrering

Phedra-Cut indeholder ingredienser, der er kendt for at øge stofskiftet. En øget stofskifte kan forårsage kroppen til at fjerne mere væske gennem sved og respiration. En person kan føle dehydreret fra denne udskillelse af væske. Øge væskeindtagelsen, når du tager et kosttilskud at undgå dehydrering. Dehydrering er kendt for at forårsage muskel kramper. Dette er især vigtig information til sportsfolk og dem med en tung (3 til 5 dage om ugen) motion regime. Kramper i musklerne kan føre til tårer og ligament skader.

Forstoppelse

Forstoppelse kan forekomme fra ved hjælp af Phedra-Cut, på grund af dets potentiale til at øge væske udskillelse. Hvis du føler dig forstoppet mens du tager Phedra-Cut, drikker mere væske og følge en kost rig på fiber baseret fødevarer. Brug af en skammel blødgører eller afføringsmiddel kan give brugere af Phedra-Cut, at opleve forstoppelse nogle avancerede lindring.

Recept lægemiddelinteraktioner

MAOI (monoamin oxidase hæmmer) narkotika kan ikke taget, når du bruger Phedra-Cut. Phedra-Cut indeholder tyramin, der kan interagere med MAOI narkotika. Denne interaktion kan forårsage kvalme, hovedpine, stoke, og forhøjet blodtryk. Der er ingen advarsel på emballagen af Phedra-snit, der hedder det kan interagere med MAOI medicin.

Kvalme

Brugen af Phedra-Cut kan forårsage kvalme hos nogle mennesker. De fleste mennesker, der oplever kvalme fra brugen af vægttab kosttilskud, såsom Phedra-Cut, få en tolerance til supplement inden for tre til fire dage efter starten brug. Hvis en person oplever kvalme ofte når man tager Phedra-Cut, bør de overveje alternative vægttab kosttilskud muligheder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com