Problemer med ortostatisk Hypertension

04/04/2012 by admin

Selv om ortostatisk hypotension (en tilstand hvor systoliske blodtryk falder med ændringer i kropsholdning) er blevet undersøgt udførligt, er ortostatisk hypertension et fænomen, der ikke er endnu fuldt forstået af medicinske forskere. Det ser ud til at være udløst af det sympatiske nervesystem og er manifesteret i en række forskellige sygdomme.

Identifikation

Definitionen af ortostatisk hypertension er en stigning på 20 mmHg (millimeter kviksølv, enheder, hvor blodtrykket måles) for hver ændring i kropsholdning fra liggende til siddende oprejst, at fuldt ud stående. Aspekt af tryk der måles er systolisk blodtryk, som er den maksimale pres på arterier fra den venstre nedre kammer i hjertet, der opstår, når hjertet ordregivende. Det er den øverste række når sundhedspleje udbyder fortæller en patient hans blodtryk. Normalområdet for dette nummer er 110 til 120 mmHg.

Årsager

Selv om den nøjagtige årsag til ortostatisk hypertention under tvist, er der flere respekterede hypoteser i omløb. En tanke er, at når en person står, blod indsamler i underekstremiteterne og sænker minutvolumen (mængden blod pumpes fra hjertet i et minut). Som svar, det sympatiske nervesystem overtager og bremsende arterier, derved stigende pres. For diabetespatienter menes det, at der kan være en overfølsomhed for baroreflex, som fejlagtigt på siden af opløftende pres. Baroreflex er et område af hjertet, der videresender information til hjernen og påvirker blodtryk og det sympatiske nervesystem i almindelighed.

Betydning

Ortostatisk hypertension er blevet identificeret som et symptom på fæokromocytom (en type af endokrine tumor). I denne tilstand, ortostatisk pres kan være forhøjet (hypertension) eller faldt (hypotension). Ortostatisk hypertension kan også påvises i visse tilfælde af GRYDER (postural ortostatisk takykardi syndrom). I Potter øger hjertet sin beats per minut til at kompensere for udsving i tyngdepåvirkning af postural ændringer. Neuropati (kronisk følelsesløshed, smerte og svaghed på grund af nerveskader) har været forbundet med ortostatisk forhøjet blodtryk hos diabetespatienter. Ifølge en undersøgelse foretaget af Shimada laboratorium i Japan har forekomsten af tavs slagtilfælde og TIAs (forbigående iskæmiske anfald, eller mini-slagtilfælde) i ældre japansk patienter med en historie af essentiel hypertension en bemærkelsesværdig link til postural ortostatisk hypertension. Af 241 deltagerne i undersøgelsen vises 11 procent denne funktion.

Management

Forvaltning regimer har tendens til at følge standard hypertension behandling, hvilket betyder, at målet er at sænke blodtrykket. Men medicin valgt at bekæmpe ortostatisk hypertension er dem, der fokuserer på hæmme det sympatiske nervesystem. Medicin prazosin har vist sig nyttige. Prazosin virker ved at blokere de receptorer, som en snærende agent ligesom noradrenalin vil hævde ' som et resultat, den glatte muskulatur i blodkar er afslappet og trykket reduceres. Medicin Clonidin har også vist sig vellykkede i behandling af ortostatisk hypertension. Clonidin, også kendt som Catapress, stimulerer visse receptorer i hjernen, hvilket igen reducerer hjertets minutvolumen og vaskulære muskeltonus. Det nedsætter også niveauet af calcium og noradrenalin i blodet, hvilket yderligere sænker blodtrykket.

Ekspert indsigt

Det er vigtigt at bemærke, at en undersøgelse af Kario, et al. etableret en korrelation mellem ortostatisk hypertension og Kardiovaskulær sygdom hos ældre. Undersøgelse i 2002, omfattede ortostatisk hypertensive, ortostatisk hypotensives og dem med normal ortostatisk pres. Tavs slagtilfælde (apopleksi uden symptomer) sket tre gange hyppigere i gruppen med ortostatisk hypertension end i kontrolgruppen (folk med normale blod pres). Undersøgelsen bekræftede yderligere, at administration af medicin, der påvirker det sympatiske respons (prazosin, Clonidin) fuldt kontrolleret tilstand. Ud over strenge blodtryk overvågning, blev MRIs (magnetisk resonans imaging) udnyttet i undersøgelsen at bekræfte vaskulære ændringer i hjernen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com