Hvordan man kan tabe sig uden at udvikle slasket hud

08/08/2010 by admin

Hvordan man kan tabe sig uden at udvikle slasket hud

I løbet af tabe udvikle mange mennesker slasket hud. Hængende, slasket udseendet af huden er ofte forårsaget af at tabe sig for hurtigt. Når mennesker tabe sig hurtigt deres krop har tendens til at brænde flere muskler end fedt. Mindre muskel forårsager huden til at se vaklende og slasket. Da fedt optager mere volumen end muskel, fedt har en tendens til at skubbe sin vej mod huden bugnende og hængende i folderne, giver huden en slasket udseende. Som mennesker alder, hud har også en tendens til at miste sin elasticitet, hvilket gør det endnu sværere for folk at bo tonet mens vægttabet. Hvis du planlægger at gå på en diæt, men frygter tanken om ser ikke tonet, Følg trinene nedenfor for at tabe sig uden at udvikle slasket hud.

Instruktioner

• At tabe sig uden at udvikle slasket hud, planlægger ikke at miste mere end 2 til 3 pounds en uge. At tabe sig for hurtigt får kroppen til at gå i sult-tilstand. Når kroppen er i sult-mode, brænder det flere muskler end fedt.

• Start en vægt træningsprogram, før du starter en kost. Da muskler brænde flere kalorier end fedt, løfte vægte og opbygge muskler, før en kost ikke vil kun hjælpe dig tabe sig hurtigere, vil det også hjælpe tone din krop og forhindre slasket hud, når du starter en kost.

• Omfatter aerob træning i din øvelsesprogram til at tabe sig uden at udvikle slasket hud. Aerobe aktiviteter hjælpe tone din krop og mindsker cortisol niveauer, som øger fedt tab.

• Spis flere små måltider hele dagen og ikke tre store måltider til at undgå slasket hud. Spise små måltider hver par timer hjælper med at holde blodsukkeret svinger og øger stofskiftet ved at hjælpe kroppen forbrænde fedt i stedet for muskler.

• Vælge sunde friske fødevarer, især dem, som boost kollagen niveauer som soja, mørkegrønne grøntsager, højt C-vitamin fødevarer, fisk og skaldyr og salt-fri nødder. Disse fødevarer indeholder masser af vitaminer og mineraler, der medvirke til at styrke elasticiteten i huden ved at øge kollagen niveauer.

• Spise røde frugter og grøntsager som roer og mørke bær. De indeholder lycopener, der fungerer som anti-oxidanter øge kollagen produktionen og forhindre slasket hud.

• Bo hydreret med vand for at tabe sig uden at udvikle slasket hud. Dehydrering kan forhindre fedt tab.

• Spis mere leucin-rig protein fødevarer som magert kød, ost og nødder. Tage leucin aminosyre kosttilskud, især hvis du er over 40. Stigende leucin aminosyre sammen med diæt og motion hjælper folk få tonet hurtigere og stramme slasket hud.

Tips & advarsler

  • Undgå forarbejdede fødevarer. Fjerne kost drikkevarer, især kost sodavand.
  • Altid tjekke med din læge før du begynder enhver kost og motion program.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com