Hvordan man går på Pension uden sygeforsikring

03/16/2012 by admin

Hvordan man går på Pension uden sygeforsikring

Health insurance omkostninger mere end mange pensionister har råd, og i nogle tilfælde ikke selv stilles til rådighed gennem tidligere arbejdsgivere eller private kilder. Nogen går på Pension før alder af berettigelsen til Medicare forsikring er tilbage for at finde overkommelige sundhedspleje dækning til at betale for læger, recepter, medicinske procedurer og hospitalsbesøg. For mange er er leveomkostningerne næppe overkommelige uden løn. Pension uden sygesikring er en af de måder, nogle arbejdstagere arrangere for en tidlig pensionering.

Instruktioner

• Pension, før alder 65 når du ellers ville være berettiget til Medicare forsikring. Førtidspensionering i en alder af 62 tillader dig at tegne sociale ydelser, men det vil efterlade dig uden sygeforsikring, medmindre du har dækning gennem en anden udbyder.

• Tilbagegang alle tilbyder for sundhed dækning udvidet til dig fra din endelige arbejdsgiver. Mange gruppe forsikring planer gøre sundhed pakker tilgængelige for afgående medarbejdere. Sygesikringen omkostninger er indstillet så rimeligt som muligt for folk på en fast indkomst.

• Tilbagegang køb af enhver privat sundhedspleje dækning planer. Flere forsikringsselskaber har oprettet grupper for pensionister, der gør sygesikringsudgifter mere overkommelige. Ikke-rygere i alderen 55-65 med ingen sundhedsspørgsmål er berettiget til senior planer for sundhed og supplerende forsikring til at dække arbejdstagere i tidlig pensionering.

Tips & advarsler

  • Holde en aktiv og sundhed livsstil. Spise en velafbalanceret kost for økologiske fødevarer og få masser af sollys og motion dagligt for at gøre din del for at undgå sundhedsmæssige komplikationer, der ville være økonomisk ødelæggende uden sygesikring.
  • Undgå at deltage i farlige sportsgrene som alpint skiløb og ridning, hvilket kunne føre til dyre skadestuebesøg. Altid indtage alkohol i moderate mængder.
  • Pension uden sygesikring er ubetænksomme for sundhedsformål og økonomisk risikabel. Læger, behandlinger og medicinske faciliteter tilgængelige for personer med ingen sygeforsikring indeholder ikke alt, der måtte være nødvendige til at kurere en lidelse, der er påløbet i tidlig pensionering. Omkostninger af enhver nødvendig behandling du modtager kan være usædvanlig høj, og kan forstyrre din finansielle planer for pensionering.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com