Sådan føler vågen, når søvnig

03/15/2012 by admin

Sådan føler vågen, når søvnig

Opholder sig vågen kan nogle gange virke som den hårdeste ting i verden. Uanset om du fik nok søvn om natten før eller ej, kravler tilbage i seng kan ofte være den mest lokkende idé på jorden. Hvis du har brug at føle sig vågen og alarm for en betydelig mængde tid--som på arbejde eller i skole--der er flere ting du kan gøre for at bekæmpe og fjerne døsighed.

Instruktioner

• Flytte rundt en masse. At modtage et hurtigt ryk af energi, komme ud af din plads og flytte hver gang du får en chance. Gå en kort, 10 minutters tur rundt om blokken. En gåtur kan være gavnligt for pumpning ilt gennem dine muskler, hjerne og vener; som et resultat, vil det gøre du føler dig væsentligt mere vågen og alarm. Hvis du arbejder i et kontor, stå op ofte at tage mini-ture rundt i dit område. Hvis du har et par minutter gratis, overveje at gå udenfor og nyder den friske luft.

• Bruge koldt vand. For en hurtig løft af årvågenhed, gå på toilettet og plaske en lille smule af koldt vand både på dit ansigt og på dit håndled.

• Drikke et glas koldt vand--med is, helst--for at eliminere følelse af døsighed. Jo mere vand du drikke, jo oftere du bliver nødt til at gå på toilettet, hvilket er en anden undskyldning for at gå rundt.

• Opbevar din madpakke lys. Spise store, tunge frokost midt på dagen - ligesom pastaretter--kan føre til følelsen træg, doven og vigtigst, søvnig. Da kroppen forsøger at fordøje et stort måltid, kan den opfordre dig til at føler dig døsig. Undgå denne mulighed ved at indtage en let middag måltid. Et eksempel kunne være en grillet kyllingesandwich på hele korn brød med en side af snittede æbler.

• Ophold væk fra sukker. Selv om sukker kan midlertidigt gør du føler dig en eksplosion af energi, vil du crash fra det hurtigt og føler sleepier end nogensinde. Holde sig væk fra den dragende chokolade i salgsautomaten og i stedet vælge noget med protein og komplekse kulhydrater, såsom hel hvede kiks. Denne form for snack vil give dig mere udvidet energi end noget sødt.

• Drikke en lille smule af koffein. Forbrugende koffein i moderate mængder kan holde dig følelse alarm. Nogle almindelige indstillinger for koffein omfatter sodavand, te og kaffe. Det fungerer som et nydelsesmiddel. Sørg for ikke at drikke for meget af det; som overskydende kunne føre til en hovedpine, angst og øget hjertefrekvens.

• Skift op dine aktiviteter. Monotoni og fokuserer udelukkende på én ting kan ofte udløser følelser af søvnighed. For at holde sig vågen og alarm, suppleant gør du lejlighedsvis. Hvis du arbejder på et stort projekt, overveje at opdele det i små opgaver og koncentrere sig om dem én ad gangen.

• Grine ad noget. Når din dag er temmelig kedelig og alt hvad du ønsker er nod off, er alt hvad du kunne behøver at vågne op nogle enkle latter. Energize dig selv, logge ind på Youtube og grine helhjertet på nogle sjove videoer, uanset om de er dyr gør tricks eller on-air bloopers på nyheder stationer. En hurtig grine kan muligvis gøre underværker for din aftagende årvågenhed og energi niveauer.

• Tag en kort lur. Hvis det er muligt, nyde en kort kat lur for at tage dit sind ud af søvn. En kort lur kan være yderst effektive til at give dig den energi-boost, som du har brug for at holde sig vågen og fungere på din bedste. Undgå at sove mere end en halv time, som sover for længe måske at du føler dig mere udmattede end du gjorde før.

Tips & advarsler

  • Skru helt op den kølige luft. I sommermånederne, kan varme føre til følelser af sløvhed og træthed. Hvis du har adgang til aircondition, håndsving det op til at bekæmpe disse hårdnakket og pesky følelser. Indelukket og varm atmosfære kan bringe på mental udmattelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com