Hvordan man kan fjerne benzin dampe i et hus

08/06/2010 by admin

Hvordan man kan fjerne benzin dampe i et hus

Det er almindeligt kendt, at benzin dampe er farlige. Hvad du måske ikke kender, er imidlertid, hvor meget eksponering, du kunne få. Simpelthen fordi din huset ikke lugter, ligesom en benzinstation ikke betyder, at det er fri for dampe. Benzin dampe udgør en alvorlig sundhedsrisiko, så det er kun logisk at stræbe efter et hjem sådanne miljøgifte. Forstå hvordan man kan fjerne benzin dampe fra dit hjem er en sundheds - og potentielt livreddende--færdighed.

Instruktioner

• Efterlade din bil uden for. Parkering eller tomgang bil i din garage vil forlade dampe dvælende i luften. Hvis du gå inde i dit hus fra garage indgangen, kan disse dampe glide ind i resten af bygningen.

• Segl off din garage. For nogle, kan vinteren skabe ravage på en bil. Hvis du føler sig tvunget til at holde din bil i garagen, forsegle indgangen til huset eller blot undgå det. Dette vil eliminere dampe i dit hus ved at isolere dem i garagen.

• Ventilere jeres hjem. Benzin dampe, bør indtaste dit hus, fælles fornuft dikterer, at de skal blive luftet ud. Åbne vinduer eller installere udendørs ventilationskanaler vil ikke kun luft ud gas-dampe, men er effektivt at fjerne ting som fugtighed og andre irritationsmomenter.

• Installer kulilte detektorer. Benzin er kendt for emission af carbonmonoxid. Selvom gas har en tydelig lugt til det - i modsætning til kulilte--din næse muligvis ikke registrere det lige med det samme. Det er også et generelt tilrådeligt enhed, hvis du bruger nogen naturgas apparater i dit hjem. Dette vil gøre dig opmærksom på eventuelle dampe og give dig en chance for at fjerne dem eller forlade området.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com