Sådan Treat Dermatomycoses

03/30/2012 by admin

Sådan Treat Dermatomycoses

Dermatomycoses er en svampeinfektion i hud eller hår. En bred vifte af gær og skimmelsvampe kan forårsage disse infektioner og de er generelt navngivet efter placeringen af infektionen frem for de arter, der forårsager det. De følgende trin vil vise hvordan man behandler nogle af de mere almindelige dermatomycoses.

Instruktioner

• Brug svampedræbende stoffer såsom fluconazol, ketoconazol, itraconazol eller terbinafin til at behandle Tinea capitis (svampeinfektion i hovedbunden.) Griseofulvin, som var den første effektiv oral behandling mod svampeinfektioner, forbliver dog i bred anvendelse. Aktuel behandling er som regel ineffektive, men en selen sulfid shampoo kan reducere spredning af infektionen ved at reducere antallet af sporer, der er udgydt.

• Give den samme svampedræbende middel til behandling af tinea barbae (svampeinfektion i den skæggede ansigt) da hår er inficeret. Terminafine er især effektiv til at kurere tinea barbae med fire ugers behandling. Barbere eller bruge hår hårfjerning med varmt komprimerer for at fjerne skorper og debris.

• Behandle tinea cruris (jock kløe) med den aktuelle svampedræbende stoffer allylamine eller imidazol familie. Omfattende eller stædig infektioner kan behandles med systemisk antimykotisk behandling. Alle aktive smitteramte områder skal behandles samtidigt for at forhindre en ny infektion fra andre websteder.

• Rådgive patienter med tinea pedis (fodsvamp) tørre crural folder helt efter badning og bruge en separat håndklæde til tørring af andre dele af kroppen. Tinea pedis kan behandles med oral og/eller topiske svampedræbende stoffer.

• Anvende en aktuel svampedræbende middel til en lokaliseret tinea corporis (tinea af kroppen). Agenten skal anvendes på læsion og mindst 2 cm ud over det en gang eller to gange dagligt i mindst 2 uger, afhængigt af den specifikke agent bliver brugt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com