Amish kur mod diarré

05/01/2012 by admin

Amish har udviklet utallige retsmidler til hverdagens trængsler i de sidste par hundrede år. Fordi Amish afstå fra moderne teknologi, er deres naturlige helbredelsesmetoder normalt lavet af almindelige husholdningsprodukter. Men disse procedurer, mens enkle og rå, vise sig ofte for at være lige så effektiv som store-købte produkter og lægemidler. En Amish husråd for diarré er et perfekt eksempel på dette.

Forstå årsagen til diarré

Diarré er normalt kroppens naturlige forsvar mod toksiner i maven. Derfor bør du aldrig forsøge at helt at fjerne diarré. Imødegå en af kroppens primære forsvarsmekanismer er aldrig anbefalet, men nogle gange er det nødvendigt at kortvarigt lindre ubehag. Før de søger et middel, være sikker på at din diarré ikke er en underliggende symptom på en mere alvorlig tilstand. Søge lægehjælp, når som helst diarré varer mere end et par dage.

Folkemusik diarré helbredelsesmetoder

Dårlig eller urenset vand er en væsentlig årsag til diarré blandt amishfolket. Der er flere arbejder retsmidler i dette tilfælde, men en af de mere effektive er sort peber og tang. Spise en moderat mængde af disse to ingredienser blandes sammen kan sinke processen. Tager 1 tbsp. af acidophilus med et måltid tilberedt med en tvivlsom vandkilde kan også vise sig for at være forebyggende.

En anden sikkerhedsforanstaltning er at drikke en lille mængde citronsaft, honning eller eddike ca 30 minutter før måltider. Desuden kan undertiden blanding af et glas vand med et par spiseskefulde citronsaft eller et par dråber af grapefrugt frø ekstrakt udslette en infektion helt. Gentag processen et par gange om dagen for de bedste resultater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com