Juvenile alkoholisme

05/07/2012 by admin

Juvenile alkoholisme

Omkring tre millioner amerikanske teenagere er alkoholikere. Ohio State University definerer alkoholisme som ".. ofte en progressiv og alvorlig, kronisk sygdom... [herunder]... fortsatte evne til at styre drikkeri, optagethed af drikke, brug af alkohol trods negative konsekvenser, og benægtelse. "

Forekomsten

En 2008 National Survey om brug af stoffer og helbred rapporterede over 11 millioner unge i alderen mellem 12 og 20 drikke; nogle begynder i en alder af ni. "Unge, der begynder at drikke inden 15 år er fire gange mere tilbøjelige til at udvikle alkoholisme end dem, der begynder at drikke på 21," siger Marin Institute.

Advarselstegn

En juvenil alkoholiske kan udstille ændringer i adfærd og forsøger at skjule alkoholforbrug. Fortielse tegn omfatter brug af ånde luftfriskere og pludselige hævder at har brug for privatliv. Ændringer i venskaber, liggende, pjækkeri, auto ulykker, og dårlige karakterer kan alle angive alkoholisme.

Årsager

Der er genetiske og miljømæssige årsager til alkoholisme. Børn af alkoholiske forældre er mere tilbøjelige til at udvikle alkoholproblemer. Ifølge Texas Youth Kommissionen bor 15 til 17 millioner unge i USA i boliger med mindst én alkoholiske forældre. Peer pres og stress kan også føre til alkoholisme.

Effekter

Alkohol er en førende årsag til dødsfald blandt teenagere, bidrager til motorkøretøjer ulykker, selvmord, dato voldtægt og familie og sociale problemer.

Behandling

Behandlingen kan omfatte in-patient rehab eller ambulant behandling. Medicin kan bruges til at hjælpe med at opretholde ædruelighed. Rådgivning valgmuligheder omfatte kognitiv adfærdsterapi, som justerer tænkning og adfærdsmønstre og gruppe behandlinger hvor rådgivere behandling af en gruppe af alkoholikere, der støtter hinanden.

Forebyggelse

Metoder til forebyggelse omfatter opretholde en åben dialog med dit barn og kendskab til hans aktiviteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com