Hvordan skal man behandle med smerter efter Dental kirurgi

07/24/2012 by admin

Hvordan skal man behandle med smerter efter Dental kirurgi

Dental kirurgi er nødvendigt til behandling af oral forhold såsom påvirket tænder eller ulige kæbe vækst. Patienter inddrive fra dental kirurgi ofte oplever ubehag på grund af hævelse og blå mærker i munden. Skridt, som patienter kan tage for at styre og mindske postoperative smerter omfatter at tage ordineret medicin, korrekt pleje af berørte områder og vælge recovery-venlige fødevarer og drikkevarer.

Instruktioner

• Begynder at tage nogen ordineret antibiotika og smertestillende midler straks efter operationen som en forebyggende foranstaltning mod smerter.

• Reducere hævelse ved at anvende en kold komprimere i de første 24 timer efter indgrebet. Holde komprimere på det hævede område i 10 minutter. Fjern efter 10 minutter, og holde det ud i yderligere 10 minutter. Fortsætte med dette skiftevis rutine, når du er vågen i løbet af første 24 postoperative timer.

• Behandling af hævede områder med en varm komprimere den anden dag efter en operation. Ved hjælp af en flaske med varmt vand eller varme pad indpakket i en håndklæde vil stimulere blodcirkulationen og mindske hævelse. Temperaturen af komprimere skal være varme, i modsætning til varme.

• Massage øm kæbemusklerne forsigtigt ved hjælp af en varm, fugtig vaskeklud.

• Spis bløde fødevarer, der er lette at tygge som æg, pasta og bananer. Undgå varme drikke som kaffe og te.

Tips & advarsler

  • Gøre din egen kold komprimere af indpakning en plast baggie fyldt med isterninger eller en pose frosne grøntsager i et håndklæde.
  • Smerter bliver værre efter to dage generelt anses for at være unormal. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte din tandlæge. Ikke indtage alkohol mens du tager smertestillende medicin. Patienter, der er blevet ordineret narkotiske smertestillende medicin bør ikke køre bil eller betjene maskiner samtidig med at tage medicinen.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com