Årsager til Acne på hagen

07/29/2012 by admin

Årsager til Acne på hagen

Acne er en frustrerende og irriterende problem for folk i mange aldre. Selvom acne kan forekomme i en række forskellige steder på ansigt og krop, udvikle de smertefulde stød almindeligt på hagen. Forståelse af årsagerne til acne på hagen bør hjælpe dig med at behandle og forebygge problemet.

Hormoner

Som forklaret af webstedet Acne.org "acne i sagens natur er fandt en hormonal sygdom." I forskellige perioder i livet bliver kroppens hormonniveauer skæve og ukontrolleret. Når dette sker, kan et overskud af kropsolier træsko hårsækkene og forårsage akne på hage. Hormoner er generelt den vigtigste årsag til acne under puberteten, graviditet og overgangsalder.

Sved & olier

Ifølge Mayo Clinic opstår"acne når hårsækkene bliver tilsluttet med olie og døde hudceller." Olier kan overføres til hagen af hænder, hår, sportslige udstyr, pudebetræk og telefoner. Forhindre, at denne overførsel af olier ved at holde dine hænder og hår ned af hagen og ansigt og ofte rengøring objekter, der kommer i kontakt med din hage.

Stress

Lejlighedsvis, kan stress også være årsag til acne på hagen. Når en person oplever stress, indleder kroppen automatisk en inflammatorisk reaktion. I skrøbelige porerne i ansigtet, kan dette inflammatoriske respons forårsage væggene i porerne til at bryde eller skjule, fældefangst olier inde. Når disse olier ikke kan undslippe, området bliver røde og hævede og en acne bump udvikler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com