Alternativ medicin for psoriasisgigt

07/20/2012 by admin

I mange tilfælde kan hud betingelse psoriasis føre til en form for gigt kaldet psoriasisartrit. De mest almindelige symptomer forbundet med psoriasisgigt hævelse, stivhed og smerter i leddene ud over den skællende, tør hud, der vises med traditionelle psoriasis. Ifølge Mayo Clinic, kan symptomer på psoriasisgigt variere fra mild til svær. Ligesom huden komponent af sygdommen, smerte vil ikke være konstant, men vil præsentere som flare-ups.

Kosttilskud

Selvom årsagen til psoriasisgigt ikke kendes, mener forskere, at det kunne skyldes genetiske og miljømæssige årsager, ifølge Mayo Clinic. Mens der er ingen kur mod psoriasis artrit, er der mange medikamenter til rådighed til at hjælpe med at administrere symptomer. Dog findes forskellige alternative og naturlige retsmidler for dem, der ikke ønsker at tage eller ikke kan tåle medicin.

Mayo Clinic undersøgelser har vist, at nogle vitaminer og mineraler kan hjælpe med at dæmpe symptomer. For eksempel, vil spise visse grøntsager, der indeholder den carotenoid beta-cryptoxanthin resultere i kroppens produktion af en form af a-vitamin, som hjælper med at undertrykke betændelse. Fødevarer, der indeholder en beta-cryptoxanthin omfatter majs, papaya og vandmelon. Zink er en anden nyttig mineral, da det mindsker arthritis og aids i generelle sundhed. Zink findes i fødevarer såsom lever, rejer, yoghurt og sesam frø eller via kosttilskud. Før du begynder enhver regime af vitaminer eller mineraler er det vigtigt at tale med din læge om den korrekte dosis.

Fiskeolie

At tage fiskeolie kosttilskud med omega-3 fedtsyrer kan reducere smerter og hævelse forbundet med gigt. På samme tid forbedre omega-3 fedtsyrer også effekten af anti-inflammatoriske medicin. Yderligere sundhedsmæssige fordele af fiskeolie omfatter en reduktion af kolesterol, som kan hjælpe med at skære ned din risiko for hjertesygdom.

Glucosamin

Der har været megen debat om effektiviteten af forbindelser Glucosamin og chondroitin og hvorvidt de hjælpe med gigt symptomer. Men, baseret på undersøgelser foretaget af National Institute of Health, disse forbindelser er effektive med reparation af brusk, der er blevet skadet af gigt. Chondroitin og glucosamin sælges normalt sammen som kosttilskud i helsekostforretninger. En ekstra fordel af chondroitin er, at det menes også at støtte i behandling af symptomer forbundet med psoriasis.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com