Kontroversielle emner inden for narkotikaforskning afhængighed

06/27/2012 by admin

Videnskab fortsætter med at undersøge årsagerne til narkotikamisbrug i håb om at skabe en kur. Narkotika afhængighed forskning omfatter læring, hvordan medicin arbejde inden for hjernen og ændre og påvirker en persons adfærd og holdning. Når en bedre forståelse opnås om narkotikamisbrug, er behandlingsmuligheder udtænkt, herunder medicin.

Etik

Bestemmelser for at sikre sikkerheden for deltagerne i enhver forskning er ekstremt vigtige. Informeret samtykke betyder at sikre alle oplysninger om bivirkninger, overvågning, længden af forskning og andre overvejelser er forstået af deltagerne.

Medicinske behandlinger

Brugen af medicin til at blokere for optagelsen af et stof anvendes hyppigt. I nogle tilfælde kan medicinen være mere vanedannende og farlige end stoffet selv.

Forsøgspersoner

Regeringen har specifikke retningslinjer for at beskytte børn og fanger bliver brugt i forskning. Dette omfatter lægemiddelforsøg udført i tredje verdens lande.

Brug af dyr

Dyreforsøg indebærer anvendelse af rotter, som har implantater i deres hjerner bundet til receptorer tilknyttet stoffet bliver undersøgelser.

Fakta

Det primære formål med narkotika afhængighed forskning er at finde helbredelsesmetoder, behandling og forebyggelse og intervention muligheder. Kuren bør ikke være værre end sygdommen, men argumenterne for og imod forskning kan foretages.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com