De gennemsnitlige omkostninger ved Health Insurance for medarbejdere

08/31/2010 by admin

De gennemsnitlige omkostninger ved Health Insurance for medarbejdere

Du kan ikke tænke på din sygeforsikring, indtil du har brug for det, men hvis du er en arbejdsgiver-sponsorerede plan, den præmie, der betaler for det kommer ud af hver lønseddel. Præmier kan variere meget, selv blandt virksomhedens muligheder, men hvis du betaler tæt på landsgennemsnittet, de kan tage en bid.

Identifikation

Health insurance hjælper betale dine udgifter til lægebehandling, når du er syg eller skadet. Nogle politikker også tilbyde dækning for forebyggende pleje, årlige physicals og vacciner. Præmierne opkræves og dækning detaljer er forskellige fra virksomhed til virksomhed og plan til planen, med nogle planer, der kræver at en høj selvrisiko opfyldes før dækning begynder eller at du søge behandling inden for et specifikt netværk af læger eller hospitaler.

Gennemsnitlige omkostninger

De fleste amerikanere får deres sundheds-forsikring gennem arbejdsgiver-sponsorerede planer, og arbejdsgiverne betale en betydelig del af præmierne. Ifølge en 2008 undersøgelse fra Henry J. Kaiser Family Foundation var den gennemsnitlige præmie for en familie på fire, der er omfattet af en arbejdsgiver-sponsorerede plan næsten $13.000 om året. Typisk, medarbejderen var ansvarlig for omkring 30 procent eller ca $3,900, af at premium.

I februar 2008 forudsagde Congressional Budget Office, at forsikring koster at familie på fire kunne nærme $25,000 om året i 2018.

Skattefradrag

Sundhedspleje præmier er en fradragsberettiget udgift, hvilket betyder, at IRS tillader dig at trække dem fra din indkomst før beregning af afgiften du skylder. Hvis du er en arbejdsgiver-sponsorerede plan, betalinger din premium før skat, så du får skattelettelse upfront ved hver kontrol. Du kan fradrage sundhedspleje præmier på din selvangivelse, hvis du har privat forsikring og selv betale præmier.

Stigende omkostninger

Omkostningerne i forbindelse med sygeforsikring er arbejdsgivernes de fleste hastigt stigende udgifter. Sundhed forsikringspræmier for arbejdsgiver-sponsorerede planer steg 119 procent i de sidste 10 år, og de Congressional Budget Office projekter, som de vil blive fordoblet igen i de næste 10 år. Arbejdstagernes andele af disse præmier er steget omkring den samme sats i tid.

Effekter

En undersøgelse i maj 2009 spørgsmålet om American Journal of Medicine rapporterede, at 62 procent af alle konkurser gemt i 2007 var forbundet med udgifter til lægebehandling, og næsten 80 procent af de involverede i disse konkurser haft sygeforsikring. Og i henhold til "få syge, komme ud: de medicinske årsager til hjem realkreditlån tvangsauktioner," af Christopher T. Robertson of Harvard Law School, halvdelen af alle tvangsauktioner er forbundet med medicinske spørgsmål. Rapporten anslog, at medicinsk kriser sætte 1,5 millioner amerikanere i fare for at miste deres hjem i 2007.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com