Liste over biologisk nedbrydelige, dagligvarer

02/18/2012 by admin

Liste over biologisk nedbrydelige, dagligvarer

Køb af miljøvenlige produkter er blevet et mainstream overvejelse i familieliv, erhvervslivet, medicinske faciliteter og fastfood restauranter. Iværksættere rundt om i verden har reageret på disse krav med talrige vare forbedringer rettet mod at udvikle et bredere udvalg af biologisk nedbrydelige produkter, som kan glæde en hjemmegående, gartner eller endda en kirurg. Vi har kommet en lang vej at fjerne skadelige kemikalier i varer, der bruges hver dag.

Skole- og kontor

Papirprodukter er blandt de mest almindelige bionedbrydeligt emner. De bruges i office til at udskrive billeder og rapporter for papir kopper, papirhåndklæder og shipping kasser. Skoler bruger brevpapir, papir retter, mælkekartoner og masser af toiletpapir. Papir består hovedsageligt af træ, lim og diverse linned og bomuld fibre, som er biologisk nedbrydelige. Papirprodukter har været forløber i biologisk nedbrydelige husstand og office produkter.

Havearbejde

Fælles bionedbrydeligt havearbejde produkter omfatter tørv Potter for Start frø, haven gødning, plante-baserede pesticider, tomat stakes og blad redskaber, der kan placeres direkte i din composter. Der er flere mærker af bionedbrydeligt affaldsjournal poser på markedet i dag, som også kan bruges til dette formål. For at en affaldssæk skal markedsføres som biologisk nedbrydelige, det skal opfylde strenge standarder ifølge greenplastics.com og skal nedbrydes på mindst 60% af normale midler fra mikroorganismer alger, svampe og bakterier inden for 180 dage.

Hjemmet og rengøring

Mange rengøringsmidler herunder Tøjvask sæbe går grøn med ugiftige, plante-baserede formler. Andre elementer, der vinder markedsandele er bionedbrydelig printerblæk, kattegrus og forskellige lugt fjernelse. Tøj lavet af bomuld, uld, silke eller enhver plante - eller animalsk fiber er også biologisk nedbrydeligt. Flere firmaer tilbyder nu bionedbrydeligt bleer, men ciwmb.ca.gov hedder det, at de ikke nedbrydes nogen hurtigere end almindelige bleer i en losseplads på grund af manglende elementer, der er nødvendige for at fremme nedbrydning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com