Sikkerhedsregler for salat emballage

02/19/2012 by admin

Sikkerhedsregler for salat emballage

Da Upton Sinclair offentliggjort sin banebrydende roman "The Jungle" til at afsløre trussel mod menneskers sundhed som følge af meatpacking industrien i 1906, er fødevaresikkerhed i USA blevet en bevægelse sig selv. Food and Drug Administration (FDA) fører tilsyn med mad produktion og sikkerhed forholdsregler i produktionen af fødevarer. Teknologiske udvikling og øget food safety årvågenhed minimeret kontaminering af salat greens og faldt forekomsten af fødevarebårne sygdom.

Flere vasker

Du kan se salat pakker prale af deres indholdet var "triple vasket" eller "vasket og klar til at spise." Det betyder salat greens blev inspiceret og skylles inden pakning og tætning, som radikalt nedsætter risikoen for indtagelse en omstrejfende insekt eller kimen fra forarbejdningsanlægget. Emballerede salat greens kræver ikke at du vasker dem før du spiser dem, men der er ingen skade i at give din forarbejdede salat grøn en hurtig skylle og et par omgange i en salat spinner til at vedligeholde din fred i sindet.

Korrekt nedkøling

Code of Federal Regulations fastsætter, at fødevarer der kræver køling holdes på en temperatur på 45 grader Fahrenheit eller nedenfor. Opretholde den korrekte temperatur for fødevarer, der kræver køling, såsom salat greens, hæmmer væksten af bakterier, som formere sig hurtigt i varme, fugtige miljøer. Køle salat greens også forlænger deres holdbarhed, forhindrer fordærv før udløbsdatoen angivet på emballagen.

Plastemballage

Salat greens er emballeret i plastik, som er billigt at fremstilling, nem at sterilisere, og foodsafe ved kolde temperaturer. Salat greens sælges i plastikposer tillader luft at strømme gennem posen, at holde salat greens frisk, mens du opretter en barriere mod forurenende stoffer i luften og på overflader. Salater sælges i plastkasser lad den forbruger re forsegle pakke med aftagelige låg, forlænge livet for indholdet og holde bakterier og snavs ud. Klar plast emballage giver også mulighed for forbrugeren til at se og vurdere friskhed af salat indholdet inden for.

At forhindre krydskontaminering

Code of Federal Regulations også fastsætter klare retningslinjer for at undgå krydskontaminering ved fremstilling af fødevarer, såsom salat greens. Krydskontaminering resultater når usikre stoffer, såsom affald, råt kød, eller urene mad produktion overflader og industrielle værktøjer kommer i kontakt med fødevarer inden emballagen. Råt kød er pakket med en advarsel, der lader forbrugerne ved, at det skal være fuldt kogt fjerne risikoen for fødevarebårne sygdom, men salat greens får ikke samme behandling, fordi de ikke behøver at være kogt for at blive spiselige. Ifølge FDA, bør krydskontaminering undgås ved at sikre alle trin og procedurer ved fremstillingen holdes adskilt og at værktøjer, bælter og overflader rengøres regelmæssigt.

Udløbsdatoer

Udløbsdatoen er klart stemplet på hver pakke af salat greens overholder FDA standarder for fødevaresikkerhed. Disse udløbsdatoer er konservativ så så få mennesker som muligt bliver syg af at spise gammel salat greens; Du kan forvente salaten er stadig spiselige for et par dage efter udløbsdatoen. Udløbsdatoen er datoen, efter åbning, at FDA anbefaler du kassere enhver uspist del af salat greens.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com