Behandling for at vokse højere

05/15/2012 by admin

Randy Newman lyrics til side, der er intet galt med at være kort. Men hypofyse kirtel dysfunktion kan føre til kroppen producerer en begrænset mængde af menneskelige væksthormoner i løbet af ungdomsårene. Dette er en medicinsk tilstand, der forhindrer kroppen i at nå sine naturlige potentiale for vækst. Det kan behandles med et kursus af læge-ordineret injektioner.

Vækstzoner

I begge ender af alle lange knogler i den menneskelige barn og teenager krop er der områder af væv kendt som epiphyseal plader eller vækstzoner. Disse er de voksende dele af væv, der tillader dine knogler til at fortsætte med at vokse. Før slutningen af teenageårene, disse dele af kroppen er meget sårbare over for skade, endnu mere, end de nærliggende ligament; konkurrencedygtige sport og fritidsaktiviteter er almindelige årsager til væksten plade skade. Nogle gang i løbet af ungdomsårene, disse plader hærde og blive knogle. Efter dette tidspunkt er væksten hovedsagelig.

Alt dette er at sige, at væksten behandlinger vil være ineffektive for dem, der har afsluttet puberteten. Men der er medicinske behandlinger, der er effektive i puberteten.

Recept HGH behandlinger

Hvis du har bekymringer om et barns vækstrate, konsultere en læge. Din læge bør kunne udføre test for at se, hvis dit barns hypofysen fungerer korrekt. Denne kirtel producerer de hormoner, der tilskynde din krop til at vokse. Hvis der er problemer med hypofyse funktion, kan din læge ordinere et regime af HGH injektioner.

Der er flere vigtige ting at bemærke om HGH behandlinger. Først og fremmest, er HGH et protein, der meget delikat og kompleks. Det kan ikke afledes fra dyrenes hjerner eller animalske produkter. Også, det kan ikke optages gennem piller eller spray. Må ikke falde for disse online fælder. HGH er en meget kontrolleret stof; Følg lægens anvisninger om dosering meget nøje, og aldrig give HGH til en person, til hvem det ikke var ordineret. Endelig, hvis patienten modtager HGH behandlinger spiller konkurrencesport, konsultere retningslinjer om sports league for at sikre, at han eller hun kan fortsætte med at spille, mens at tage HGH.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com