Bivirkninger mellem hestekastanje & Sort Cohosh

05/18/2012 by admin

Tilsyneladende indeholder harmløse urter, såsom horse chestnut og sort cohosh, kraftfulde stoffer kan helbrede eller gift.

Blandt de helbredende egenskaber af horse chestnut er evnen til at forbedre omsætning og øge styrken af blodkar, mens sort cohosh er for det meste bruges til at reducere hedeture og andre menopausale symptomer.

Men hvis tilsammen, disse urter kan øge risikoen for unormal blødning.

Anvendelser af Sort Cohosh

Ifølge den britiske Department of Health, sort cohosh (Cimicifuga racemosa Nutt) kan bruges som et middel for: gigt, reumatoid arthritis, interkostale myalgi (smerte i rib muskler), iskias (smerter i den nederste del af ryggen), kighoste, chorea (tab af nervesystemet funktion), tinnitus, dysmenoré (smertefuld menstruation), og uterin kolik (smertefulde kramper musklen i livmoderen).

Anvendelser af hestekastanje

Ifølge det nationale Center for komplementær og alternativ medicin, hestekastanje (Aesculus hippocastanum) bruges primært til behandling af hæmorider og kronisk venøs insufficiens (en tilstand hvor venerne ikke effektivt vender tilbage blod fra benene til hjertet), som er forbundet med åreknuder, smerter, ankel hævelse, følelse af tyngde, kløe og ben kramper.

Risikoen for blødning

Sort cohosh indeholder salicylsyre, som er en antikoagulerende stof.

Hestekastanje har ifølge Department of Chemistry af University of Bristol, Storbritannien, esculin, et stof, der også fungerer som en antikoagulerende. Samtidig brug af begge stoffer kan forårsage unaturlige blødning. Gravide kvinder bør absolut undgå det.

Lavt blodsukker

Hestekastanje indeholder ekstrakter, der reducerer niveauet af blodsukker, bliver brugt til at kontrollere diabetes.

Men i interaktion med sort cohosh, disse botaniske ekstrakter kan forårsage hypoglykæmi.

Vanedannende virkning

I et dokument offentliggjort af University of Michigan, kan sort cohosh have vanedannende virkning, når de vekselvirker med antihyperlipidemics (stoffer, der reducerer kolesterol).

Hestekastanje indeholder escin, en antihyperlipidemic. For at undgå sort cohosh afhængighed, er det bedre at undgå at tage begge urter sammen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com