Hvordan man ansøger om medicinsk bistand til en handicappet barn i Pennsylvania

06/18/2012 by admin

Der er flere måder at kunne indgive en ansøgning om lægehjælp for Pennsylvania barn. Ved at følge et par enkle trin, kan du maksimere chancer for at din ansøgning bliver godkendt og undgå beskyldninger om svig. Indgivelse af en ansøgning, der besvarer alle spørgsmål, undgår at skjule nogen fakta og omfatter dokumentation vil give dit barn den bedste chance for at blive godkendt til lægehjælp.

Instruktioner

• Kontakt kontoret for county bistand i amtet barnet bor i. Spørg, hvis barnet skal have en bestemmelse af støtteberettigelse fra supplerende sikkerhed indkomst at kvalificere sig til lægehjælp. Mens de processer og krav til hver county office kan variere, Pennsylvania sundhed lov projektet anbefaler at have dit barn screenet for supplerende sikkerhed indkomst støtteberettigelse inden søger lægehjælp.

• Kalde Social Security Administration på 800-772-1213. Når du hører den automatiserede menuen, skal du trykke på nul. Når du hører den næste Tryk på menu, en. Du kan tale med en Social Security agent mellem 07: 00 til 07: 00 mandag til fredag. Forklare du ringer til finde ud af, om et barn er berettiget til SSI med henblik på lægelig bistand og bede agenten for SSI støtteberettigelse screening over telefonen. Agenten vil lave en aftale med dig, så en screener kan kalde til at interviewe dig. Nedskrivning udnævnelsen dato og har den dokumentation, der er forberedt til telefon interview. Dokumentation kan omfatte finansielle indikatorer for forældre, børn og andre voksne opholder sig med barnet. Dokumenter såsom løn stubbe, bank saldi eller investeringer og ejendom værdiansættelser kan være nyttige. Hvis det fastslås, at barnet gør ikke for at opfylde kriterier, SSI, anmode om en skriftlig skrivelse fra screener angivelse bestemmelse.

• Få form PA600CH, ved at udskrive det fra Pennsylvania Department af offentlig velfærd online, at kontakte kontoret for county bistand, hvor dit barn bor, eller ved at kalde den sund Kids hjælpe linje på 800-986-5437. Bruge en blå eller sort kuglepen. Øverst på første side skriver, "MA for det handicappede barn" eller "MA FOR handicappede barn håndbog sektion 355.4." Udfyld alle felter i formularen pænt og præcist ved hjælp af oplysninger fra verificerbare kilder såsom IRS skat retur. Vedlægge kopi af sygesikring dækning kort forbundet med barnet. Medicinsk rapporter dokumenterer barnets handicap og underskrevet af underskrevet af en læge, psykiater eller psykolog bør også indgå i programmet.

• Mail eller levere den udfyldte formular og al dokumentation til kontoret for lokale county bistand. Hvis mail, sende det certificeret mail eller få en mailing certifikat. Hvis du aflevere ansøgningen til kontoret for county bistand, bede om en kvittering. Mange amter gennemgå ansøgningerne om året så hvis din ansøgning ikke godkendes, du kan være i stand til at anmode om fornyet behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com