Told af Healthcare assistent sygeplejerske

09/08/2012 by admin

Mange sundheds assistent sygeplejersker som regel finde deres arbejde givende. For andre er det et trinbræt på vej til at blive en støtte arbejdstager, jordemoder, socialrådgiver eller sygeplejerske.

Patientens komfort

At sikre patienten er komfortable er hovedformålet med en sundhedspleje assistent sygeplejerske.

Tilsyn

Sundhedspleje assistent sygeplejersken arbejder under tilsyn af en læge, sygeplejerske (RN) eller licens praktiske sygeplejerske (LPN).

Leve-og arbejdsvilkårene

Fordi sundhedspleje assistent sygeplejerske virker i patientens hjem eller sammen med sygeplejersker og læger på et hospital, kan rejser mellem steder være tidskrævende. Afhængig af patienter behov, kan job være fysisk krævende og følelsesmæssigt stressende.

Følelsesmæssige trivsel af patienten

En sundhedspleje assistent sygeplejerske lytter til patienten og fungerer på behov som passende, herunder bare taler til en patient til at afværge følelser af isolation og ensomhed.

Husholdning opgaver

En sundhedspleje assistent sygeplejerske forbedrer mobilitet ved at hjælpe en patient flytte rundt og føle sig godt tilpas i sit hjem eller på hospitalet. At holde boligarealer ren er afgørende for dette aspekt af jobbet.

Patient kontrolopgaver

Sygeplejeske sundhedspleje assistent tager og registrerer temperatur, puls, åndedræt sats, vægt og blod glucose niveauer af patienten og kontakter en vejleder med eventuelle afvigelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com