Hvordan til at slibe Chia frø

08/27/2012 by admin

Grind chia frø for at indarbejde dem mere nemt med din mad. Chia frø indeholder essentielle fedtsyrer (EFAs)---en perfekt vegetar kilde til Omega-3 fedtsyrer. Du har måske allerede nogle af de værktøjer, der er nødvendige til at slibe dine chia frø i dit køkken.

Instruktioner

• Vælg rå chia frø til let slibning. Kogte chia frø danner en gel; slibning dem vil resultere i en klæbrig pasta.

• Prøv et af de fire følgende metoder:

Sted rå chia frø i en kaffemølle 1/2 kop på et tidspunkt til at undgå at overbebyrde vinkelsliberen. Puls vinkelsliberen, indtil du har jorden chia frø til den konsistens, du foretrækker.

Skiftevis, hæld ca 1/2 kop chia frø i en morter. Vinkel pistil med den større ende dyppet i chia frø. Langsomt twist pistil, slibning chia frø til den konsistens, du skal bruge til forbrug. Forventer at denne proces til at tage mere end fem minutter at få en medium trummerum.

Hæld så mange chia frø skal du jorden i din foodprocessor. De fleste fødevareproducenter kan håndtere op til 8 kopper af produkt eller mere. Puls chia frø, indtil du har malet dem til din smag.

Bruge en dagligdags blender til at slibe dine chia frø. Hvis din blender har en funktion, male, male dine frø på denne indstilling. Hvis din blender har kun indstillinger for afspilningshastighed, starte med en lav trummerum og arbejde dig op til en højere grind hastighed hvis det er nødvendigt.

• Tilsæt en spiseskefuld af chia frø til en morgen smoothie langs with1/2 kop græsk yoghurt, seks brombær og en spiseskefuld af honning. Omfatte omkring 1/2 kop jorden chia frø til din normale Farsbrød opskrift. Korn også fordele fra chia's fiber når du drys ca 1 tbsp. af frøene på toppen. Omfatter 1 tbsp. jorden chia frø i din frikadelle opskrift, og du vil aldrig vide, du har føjet gavnlige essentielle fedtsyrer til dit måltid.

Tips & advarsler

  • Bestil rå chia frø til at sikre de essentielle fedtsyrer er stadig intakt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com