Hvordan til at designe en Day Spa

04/21/2012 by admin

Hvordan til at designe en Day Spa

En dag-spa er et vidunderligt sted for nogen at gå slappe af og forynge vil forkæle sig selv eller at finde lindring for muskel ømhed og opbygget stress og spændinger. Designe en dagspa er relativt simpel, så længe det giver alle gæster en imødekommende og stemningsfuld atmosfære. Giver et godt indtryk er meget vigtig for første gang Gæster, da de giver mund til mund reklame til venner og familie.

Instruktioner

• Begynder ved at male dagspa med neutral og indbydende farver. Flotte farver for en dag-spa omfatter sage green, taupe, brun, lavendel eller nogen af jordfarver. Male venteområde med en indbydende farve, og det kan enten være en lys eller mørk nuance afhængig af den stemning, der ønskes. Andre værelser på day spa kan males i mørke farver for at give værelserne en mere rolige og fredelige omgivelser.

• Tilføje vindue behandlinger til alle vinduer. I venteområdet, kan tjavsede gardiner give området masser af naturligt lys, hvilket gør det mere indbydende for gæsterne. Hvis windows af spa vender ud mod uønskede steder som en parkeringsplads eller anden virksomhed, bruge en tungere gardin eller træ blinde at blokere visningen, men stadig tillader lys indenfor. Hvis der er vinduer, brug for en tungere gardin skal bruges til at overdøve sollys for gæsterne inde i behandlingsværelser.

• Udvælge hyggelige stole eller lille sofa hvor gæsterne kan sidde når de venter deres udnævnelse. Kurvestole med et sæde pude er stor for en dag-spa, da de er afslappende og føje til stemningen i rummet. Give magasiner og rolige musik til gæsten, så de kan begynde at slappe af det øjeblik, de træder spa. Dag kurbade, der bruger antikke eller forvitret træ som møbler ser smuk, og kan gøre det virke afslappende snarere end tilstoppet.

• Konfigurer massage borde i rum til massage, kropsindpakninger og scrubs, og op en massage seng til ansigts-værelse. Senge bør være dækket med et ark og en lys ned talsmanden for gæst at bruge, mens du får en massage. Facial værelser bør også være udstyret med et ark og let tæppe, således at gæsterne kan holde varmen vil få en behandling.

• Give belysning i venteværelset med et blødt skær, således at gæsterne kan begynde at slappe af, men stadig se bladet de læser. Værelserne skal være tændt med stearinlys eller sconces på væggen under en behandlinger, men en overhead lys kan arbejde, når værelserne bliver rengjort og forberedt til den næste gæst.

• Tilføje tilbehør omkring dagspa som tørret lavendel, salvie og aromaterapi stearinlys. Du kan også give gæsterne med tøfler og en kåbe at ændre i, mens de venter på deres udnævnelse. Sørg for, at hvert rum har sin passende værktøjer til de behandlinger, herunder massageolier, bodyscrubs, fodbad og sprays for massage værelser og masker, toner, cremer og geler til ansigts-værelse.

Tips & advarsler

  • Holde day spa, enkle og rene for det bedste resultat

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com