Hvordan er seler på tænder taget?

02/14/2012 by admin

Hvordan er seler på tænder taget?

Ledninger

Tager off seler begynder med fjernelse af den ledning, der forbinder seler sammen. Denne tråd er, hvad har trukket tænderne på plads, mens seler var på plads. Wiren kan snipped med clipper eller saks og derefter trukket ud. Bands, der løber bag visdomstænder (eller bageste kindtand for dem, der ikke har visdom tænder) er også fjernet.

Kantede parenteser

Når wiren er blevet fjernet, er alt der er tilbage de enkelte beslag, en fastgjort til hver tand. Disse kan pried eller poppet forholdsvis let; ingen lim opløsningsmiddel er nødvendige. Dental Specialtang er normalt ansat til at fjerne beslagene, men andre værktøjer kan erstattes, som en regelmæssig nåle-næse tænger eller endda en søm clipper. Konstriktion af parenteser produceres af klemme med en tang bristninger deres bond med epoxy fasteneren og gør dem lettere at fjerne fra tænderne.

Lim

Seler er knyttet til de enkelte tænder med en specialdesignet epoxy eller plast fastener, som efterlader rester på tænderne efter de kantede parenteser er fjernet. Denne rest er skrabet væk, generelt med omhyggelig brug af en dental værktøj. Når alt materiale er fjernet, renses tænderne grundigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com