Sådan treat tør mund med xylitol

08/12/2012 by admin

Sådan treat tør mund med xylitol

Mundtørhed er en fælles betingelse, der forårsager ubehag og fører til tandproblemer som tandkødssygdomme, hulrum og infektion. Mundtørhed er en bivirkning ved mange medikamenter og et symptom på nogle sygdomme, ifølge WebMD. Det er vigtigt at behandle tør mund til optimal mundhygiejne. Hvis du leder efter en naturlig måde at behandle tør mund, xylitol--en naturligt forekommende sukker findes i de fleste planter--er en enkel og billig behandling.

Instruktioner

• Køb tyggegummi, som indeholder xylitol. Selvom sorbitol er den mest almindelige sødestof i sukker-fri tyggegummi, fordi det er billigere og lettere at fremstille, kan du finde mærker, der indeholder xylitol. Kig på listen ingredienser for at se hvis xylitol er brugt.

• Brug munden sprays, der indeholder xylitol. Der er en række af mund spray, der bruger xylitol til moisturize, friske og beskytte din mund. Mange muligheder kan købt online eller i din lokale stof butik og bruges så ofte som du ønsker.

• Giv dit barn en daglig dosis af xylitol sirup. Forskere ved University of Washington fandt, at børn, der fik den frugt-flavored sirup havde lavere satser for huller i tænderne end andre børn, rapporter WebMD. De præsenterede deres resultater i 2008 på de 86 generalforsamling af den internationale sammenslutning for Dental forskning i Toronto. Ligesom tyggegummi og spray, kan xylitol sirup findes online eller i kiosker.

Tips & advarsler

  • Den Amerikaner Veterinary lægeundersøgelse forening har rapporteret, at xylitol kan være giftige for hunde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com