Fysioterapi øvelser for knæ

08/19/2012 by admin

Den vigtigste behandling for enhver knæskade styrkelse af muskler og kontrollere smerten. Mens smerter kontrol kan være lettere, er opbygge muskelstyrke i knæet mere kompleks. Når musklerne genvinde deres styrke, smerten vil blive forvaltet og bevægelse vil blive mere kontrolleret. I enhver knæskade, skal alle øvelserne udføres med vejledning og tilsyn af en fysioterapeut til at sikre, at der er ingen muskel tårer eller yderligere skade på knæet.

Muskel styrke øvelser

Efter en knæskade bliver musklerne, der hjælpe med at flytte og støtte knæet anspændt og anstrengt. Dette forårsager smerte for patienten og begrænser bevægelse af knæleddet. Svage muskler vil ikke være i stand til at støtte knæet og kan forårsage knæ bevægelser at blive usammenhængende. De vigtigste muskler, der koordinerer knæ bevægelser er quadriceps. For at koordinere knæ bevægelse, skal disse muskler være stærk. Den bedste form for Fysioterapi for quadriceps er følgende øvelse: ligge ned med dit ben lige og anspændt din lårmusklerne. Forsøg at skubbe knæet mens hæve hælen af din fod. Gør dette kun i et par sekunder til 15 til 20 minutter hver dag.

Strækøvelser

Stretching øvelser vil hjælpe supplere de muskel-styrke øvelser. En af de bedste former for motion for knæet er at aktivere quadriceps muskler. Placer en opløftet håndklæde under dine knæ og løfte hælene. Rette knæet så meget som muligt uden at hæve det fra håndklædet. Hvis det er for smertefuldt, starte med en større rulle og som knæet bliver mere fleksibel, gøre håndklædet mindre, som vil gøre løft knæet vanskeligere.

Smertestillende medicin og varme terapi

Fysioterapi handler ikke kun om motion. Patienter med en masse smerte får smertestillende medicin og muskelrelaksantia, der vil hjælpe med at kontrollere og lindre smerter fra deres knæskade. For yderligere at dulme og afslappe musklerne, kan behandling i form af varme terapi blive rådgivet. I denne form for terapi, er infrarød varme stråler fokuseret på webstedet til skade efter øvelserne er afsluttet. Hydroterapi, i form af svømning, kan også blive rådgivet, som dette hjælper afslappe musklerne, at gøre motion mere effektiv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com