Sådan behandler diarré med medicin

07/05/2012 by admin

Sådan behandler diarré med medicin

Diarré er ikke et fælles diskussionsemne, og det gør mange mennesker meget ubehageligt, bare at nævne begrebet. Diarré er en fælles mave ubehag og til tider en alvorlig lidelse, der kan være elendige. Der findes mange over-the-counter medicin til behandling af diarré giver alvorlige relief.

Instruktioner

Behandle diarré med medicin

• Prøv et absorberende diarré medicin, hvis du har et mildt tilfælde af diarré. Disse medikamenter form bulk i tarmene ved at befri dem for overdreven væske. Mærkevareprodukter omfatter Kaopectate antidiarrheal væske og kapsler.

• Behandle diarré med loperamid, som er den mest almindelige over-the-counter diarré medicin. De mest populære mærkenavn medicin som indeholder loperamid er Imodium A-D. Loperamid funktioner ved at bremse bevægelsen af tarmene. Det nedsætter hyppigheden og uopsætteligheden af afføring, aids i at reducere smertefulde mavekramper og hjælper med at begrænse mængden af mineralsk og vandtab i din krop.

• Prøve en kombination af anti-gas og anti-diarré medicin såsom Imodium Avanceret for diarré med svær gas. Denne over-the-counter medicin vil reducere den smertefulde oppustethed fornemmelser og mavekramper forbundet med gas- og diarré.

• Behandling af mild til moderat tilfælde af diarré med bismuthsubsalicylat. Det mest populære mærke navn er Pepto-Bismol men mange butikker bære generiske mærker til billigere priser. Ikke alene er bismuthsubsalicylat stor til behandling af diarré, det også effektivt behandler halsbrand og forstyrret maver. Hvis du for nylig har haft influenza, skoldkopper eller har en allergisk reaktion over for acetylsalicylsyre, bør du ikke tage bismuth subsalicylate produkter til behandling af din diarré symptomer.

• Overveje at bruge produkter, der indeholder polycarbophil hvis du lider af skiftende tilfælde af forstoppelse og diarré. Polycarbophil ligner absorptionsmidler, som dem der findes i Kaopectate antidiarreal medicin, fordi det fjerner også overdreven væske fra tarmen. Den mest populære mærkenavn medicin er FiberCon og kan findes i enhver købmand eller stof butik.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på at forblive hydreret, hvis du lider af diarré. Forbruge masser af væske – primært vand--at genbestille tabt krop hydrering. Undgå mælk og mejeriprodukter, som de kan yderligere irritere diarré symptomer.
  • Kontakt en læge, hvis din diarré varer mere end to dage, eller du har en svær feber af 101 grader eller mere.
  • Gravide, børn under tre, der lider af hjertesygdomme, diabetes eller AIDS kan have alvorlige risici, hvis der lider af diarré. Se din læge straks hvis du lider af diarré og lider af nogen af de anførte betingelser.
  • Husk, at du ikke skal bruge nogen form for diarré medicin i mere end 48 timer. Hvis din diarré fortsætter længere end denne periode, se en læge for yderligere behandling.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com