Home Retsmidler for overgangsalderen Relief

01/24/2011 by admin

Overgangsalderen er en fase i livet, der påvirker alle kvinder, som de bliver ældre og er forårsaget af en ændring i balancen af hormoner, når æggestokkene begynder at mindske produktionen af østrogen. Denne proces begynder normalt, når en kvinde er i sin midten af halvtredserne og kan tage år indtil cyklussen er komplet. Almindelige symptomer på overgangsalderen er hedeture, nattesved, søvnløshed og depression. Overgangsalderen kan også forårsage problemer med blærekontrol og blære infektioner.

Lindring af hedeture

Hedeture er den værste bivirkning af overgangsalderen og der er mange over-the-counter-produkter kan give lindring, men nogle af de mest grundlæggende hjem retsmidler giver de samme resultater, er billigere og har ekstra fordele. Tilføjer 2 tbsp. af jord hør frø til mejeriprodukter, kan yoghurt eller andre produkter, snack reducere hedeture samtidig med at tilføje protein til din kost. Herunder sojaprodukter, såsom sojamælk og tofu, i din kost kan minimere og yde midlertidig lindring af hedeture og mindske kolesterolindholdet i blodet.

Yoga og Meditation for overgangsalderen Relief

Yoga, meditation og regelmæssig motion, som gåture og svømning, vil bidrage til at gøre overgangsalderen nemmere at håndtere. En kombination af disse vil energi kroppen, hjælpe balance hormonniveauer, som er under hastig forandring, og slappe af alle muskler i kroppen til at fremme god blodcirkulation. Denne kombination vil også hjælpe med at lindre søvnløshed og lindre depression.

D-vitamin

Herunder D-Vitamin i kosten i overgangsalderen vil hjælpe kroppen opretholde de passende niveauer af calcium og magnesium, der går tabt som en del af overgangsalderen proces. Grønne grøntsager, frisk frugt og mejeriprodukter er gode kilder til Vitamin D.

Undgå Vaginal tørhed

Vagina vil få tørre under og efter overgangsalderen og kan forårsage smerte under samleje. Den bedste måde at holde skeden smurt naturligvis er at drikke otte til ti glas væske, såsom vand eller frugt juice dagligt.

Bivirkninger af koffein og alkohol

På grund af ændringer i din krop i overgangsalderen, holde sig væk fra koffein drikkevarer, hvilket vil øge hedeture og depression. Koffein producerer de samme symptomer som overgangsalderen, og mens du bruger andre naturlige retsmidler til at styre din overgangsalder symptomer, sætte koffein i din krop vil tilsidesætte disse retsmidler. Fjerne alkohol fra din kost, når der går gennem overgangsalderen som din hormon og østrogen niveauer er skiftende og tilføje alkohol kan føre til hjertesygdomme og osteoporose. Hvis du skal have et glas vin med middag, gøre det lejlighedsvis, ikke som en daglig rutine.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com