Om rekreative aktiviteter for ældre

02/10/2011 by admin

Senior borgere har tendens til at være udeladt, når det kommer til fritidsaktiviteter. Bortset fra sundhedsproblemer, der kan forhindre dem fra at deltage i aktiviteter, er der også problemet med nødvendige finansielle midler til at støtte deres aktiviteter. Dette er især tilfældet med nuværende finansielle krise i USA, hvor både private og plejehjem har færre penge at tilbringe mod aktiviteter til fordel for seniorer. Ældre borgere med mindre indkomst vil have mindre tid til fritidsaktiviteter som leveomkostningerne stiger. Men der er nogle fritidsaktiviteter som senior borgere kan deltage i, som ikke koster mange penge, hvis nogen overhovedet.

Sport

Mange ældre borgere stadig nyde forskellige sportsaktiviteter som en rekreativ aktivitet. Der er et par sports, der er i stand til at blive indkvarteret på senior borgere, såsom bowling, Golf og svømning. Omkostningerne ved bowling er meget lav og giver alle uanset alder en mulighed for at få lidt arbejde ud mens du nyder et par runder af konkurrencedygtige bowling, alle i sjov. Golf som professional og Put-Put Golf for ældre borgere er vidunderlige måder at nyde vejret og gå, som de spiller et par runder Golf. Dette er en ikke-beskatning sport for ældre borgere, da det er en afslappet aktivitet, der kan være tempo til uanset tempoet er behageligt for hver person. Let motion på gaming systemer som Wii eller PlayStation er også tilgængelige for folk i alle aldre.

Spil

En af de mest berømte spil for rekreative aktiviteter for ældre borgere er Bingo og kort. Der er mange former for kortspil, såsom Rommy, Poker, Go Fish og Solitaire. Mange plejehjem hold bingospil med en lille præmie i slutningen for hvert spil vandt. Disse spil indebærer ikke nogen fysisk træning, kun mentale udøve færdigheder. Senior borgere kan nyde mange forskellige former for andre spil såsom brætspil som Pictionary, monopol, Yatzee, skak og Dam. Disse spil involverer tænkning færdigheder og holde mindet frisk for ældre borgere.

Camping

Der er mange aktiviteter, at lejre planlægger i løbet af ugen og weekenden. For nogle aktiviteter er der vandreture, svømning og vandreture i naturen. Ældre borgere, der ønsker at prøve vandreture kan have denne indstilling indtastet mod deres alders-relaterede evner. Mange lejre tilbyder en professionel guide, der er i stand til at planlægge små og lettere vandreture, der er både gavnlig mod sundhed og rekreation. Der er mange lejre, der tilbyder senior citizen pool gange for den mere afslappede version af svømning og socialt samvær med andre. Nogle lejre tilbyde endda svømning aerobic gearet til ældre borgere, der ønsker at gøre nogle form for udøvelse. Mange byer give lejr rekreative tjenester for senior borgere såsom Asheville parker, fritid & Cultural Arts Department af byen Asheville i North Carolina som byen Los Angeles' afdeling for fritid & parker, som driver 27 ældre Centre overalt i byen.

Kirke

Kirken er et sted at være social og blande sig med andre kirkegængere. Mange muligheder kommer til fritidsaktiviteter på kirker for seniorer. Der er kirke middage, udflugter til pædagogisk eller sjove aktiviteter og frivilligt arbejde. Senior borgere elsker at arbejde frivilligt, fordi det hjælper dem til at føle sig nyttige, når der ikke er meget andet at gøre i pensionsalderen. Laver aktiviteter i en kirke giver gangen ældreboliger for rekreative aktiviteter uden at bekymre sig om omkostninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com