Beskrivelse af en omfattende øje eksamen

01/31/2011 by admin

Beskrivelse af en omfattende øje eksamen

En omfattende øjenundersøgelse er en række test administreres af en optometrist til at vurdere en patients niveau af vision samt afsløre enhver abnormitet eller sygdomme såsom grøn stær. Patienter, der har været tidligere ordineret briller er typisk anmodet om at gennemføre en omfattende øjenundersøgelse om året.

Spaltelampe

En optometrist bruger en biomicroscope, kaldet en spaltelampe, til at undersøge for tegn på infektion, sygdom eller anden lidelse. Skinnende lys i øje, ser lægen gennem dette instrument grundigt undersøge hele strukturen i øjet.

Glaukom Test

En grøn stær test, også kaldet et pust prøve, sker med et pust af luft blæses på øje. Dette måler trykket inde øje med henblik på påvisning af glaukom, en sygdom, der forårsager nerve og vision tab.

Dække Test

Et cover test bruges til at opdage problemer vedrørende dybdesyn og binokulære syn. Mens der dækker det ene øje, fokuserer en patient på et fjernt objekt. Optometrist bemærker samtidig bevægelse af udækkede øjet.

Brydning

Brydning bruges til at bestemme den nøjagtige recept niveau af en patient. Denne test administreres af en patient på udkig gennem en række linser, med angivelse af hvilken optik giver klarere vision. Dette mange gøres enten manuelt eller med anvendelse af automatiserede maskiner.

Dilatation

Dilatation, en udvidelse af eleverne, opstår, når en optometrist sætter særlig dråber i et øje. Dette er gjort, så lægen kan lettere se indersiden af et øje til at opdage uregelmæssigheder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com