Hvordan kan jeg retfærdiggøre miljømæssige overvågning websteder?

03/06/2011 by admin

Hvordan kan jeg retfærdiggøre miljømæssige overvågning websteder?

Miljøovervågning sites er steder, hvor forskere omhyggeligt se visse miljømæssige fænomen. Din lokale kommunale affaldsbehandlingsanlæg og de videnskabelige forposter i Antarktis, er begge målestationerne. Begrunde disse websteder kan være kompliceret til tider. Det kræver du at se på, hvad formålet med sitet er, hvor dårligt det er nødvendigt og hvad de potentielle komplikationer er, hvis det bliver, og hvis det går.

Instruktioner

• Undersøge formålet med den miljømæssige overvågning site. Nogle prøve formål er at observere grundvand forureningen i et givet område, løse en befolkning drop i en naturlig art eller kontrollere de miljømæssige konsekvenser af en dump site og se hvilken skade det er årsag til de omkringliggende befolkninger. Alle miljømæssige overvågningssteder skal have et formål, og vigtigere formål den nemmere at retfærdiggøre websted overvågning bliver.

• Visningsresultater af webstedet. Hvis webstedet allerede findes, eller hvis foreløbige forskning har været gjort, tilbyde op på resultaterne af hvad der blev fundet. Som med enhver videnskab projekt, de flere resultater et projekt kan tilbyde jo mere sandsynligt er det at være berettiget. Hvis et projekt formået at vende op vandforurening og stoppe det, før det ondt befolkningen, der er et godt resultat til brug for begrundelse. Hvis webstedet opdagede en truede arter eller nye videnskabelige materiale, kan du bruge disse data til at retfærdiggøre den overvågning.

• Sammenligne omkostningerne ved arbejde med sin overordnede mission. For eksempel, overvågning af farligt affald er dyrt men man beskytter folk mod skade. Når du har oprettet en liste over fordele og ulemper, se, hvoraf den ene er større. Hvis sitet giver flere fordele end ulemper, eller hvis risikoen for nedlukningen og er for meget af en fare for befolkningen, så er stedet berettiget.

Tips & advarsler

  • Check, som du begrunder websted til. Hvis du beskæftiger sig med en forglemmelse Udvalget hvis primære bekymring udgifter, vil du ønsker at vise, hvilke resultater, penge er at købe og fremvise hvordan du skære omkostninger for at give den bedste service til den mindste prisseddel. En sikkerhed Kommissionen på den anden side ønsker at se, hvor godt du beskytte offentligheden, og at du følger alle de nødvendige sikkerhedsregler og forholdsregler.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com